Shadow™
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,002
Çok kötü olur, eğer 4060 alma gibi bir niyetin varsa 40.000TL'ye excalibur var.
Çok kötü olur, eğer 4060 alma gibi bir niyetin varsa 40.000TL'ye excalibur var.
bunlar cayır cayır yanıyır diye bir ton şikayet var hocamÇok kötü olur, eğer 4060 alma gibi bir niyetin varsa 40.000TL'ye excalibur var.
Uğraşmıyor freedos la tufta serin çalışıyor kafam rahat olsun diye soruyorum iki farklı şık soruyorumÇok kötü olur, eğer 4060 alma gibi bir niyetin varsa 40.000TL'ye excalibur var.
Hayır bu modelde öyle bir sorun yok.bunlar cayır cayır yanıyır diye bir ton şikayet var hocam
Tuf hiç alınmaz hocam paranı çöpe atma.bunlar cayır cayır yanıyır diye bir ton şikayet var hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Uğraşmıyor freedos la tufta serin çalışıyor kafam rahat olsun diye soruyorum iki farklı şık soruyorum
Rtx 4060 olup donanımsal geriliği alınmamak için yeterli bir sebepTuf un sebebi nedir hocam
O zaman attığım excalibur arkadaşının işini rahat görür fazladan para baymaya gerek yok.Zaten istediğim 4060-5050 hocam soğutması iyi olması dos olmaması yeterli benim için
Hocam g870 serisinin şikayet varına girerseniz eğer bir çok kişi aşırı ısınma sorunu olduğundan bahsetmiş cpu 90 derecelerde aradığımız şey f/p değil f/p olsa ben kullanıcak olsam erazer alırdım işlemciye undervolt atar 60-70 derecede kullanırdım ama ben kendime almıyorum sorunsuz olması 1. Kriterim stardoll oynuyor sadece oyun oynamıyacam arada dese gidip macbpok alıcaktımO zaman attığım excalibur arkadaşının işini rahat görür fazladan para baymaya gerek yok.
Şikayetvarda herşeyin şikayetivar sitenin ismindede anlaşılacağı üzerine.Hocam g870 serisinin şikayet varına girerseniz eğer bir çok kişi aşırı ısınma sorunu olduğundan bahsetmiş cpu 90 derecelerde aradığımız şey f/p değil f/p olsa ben kullanıcak olsam erazer alırdım işlemciye undervolt atar 60-70 derecede kullanırdım ama ben kendime almıyorum sorunsuz olması 1. Kriterim stardoll oynuyor sadece oyun oynamıyacam arada dese gidip macbpok alıcaktım
Eğer ki freedos olmayan gamegaraj atarsanız onu değerlendiririm ama Windows şuan bizim için m2 den daha büyük sorunO zaman attığım excalibur arkadaşının işini rahat görür fazladan para baymaya gerek yok.
Fark ettim onun için soğuk baktığınızı fakat arkadaşınız bunu halledebilir bu kadar takıntılı olmaya gerek yokEğer ki freedos olmayan gamegaraj atarsanız onu değerlendiririm ama Windows şuan bizim için m2 den daha büyük sorun
ofleyip pöflüyor çenesini çekeceğime modundayım şuan eğer excaliburun videoları vs varsa veya windowslu gamegaraj varsa onu aldırayımFark ettim onun için soğuk baktığınızı fakat arkadaşınız bunu halledebilir bu kadar takıntılı olmaya gerek yok
Hocam şu "taşfırın erkeği" modunu bi açınofleyip pöflüyor çenesini çekeceğime modundayım şuan eğer excaliburun videoları vs varsa veya windowslu gamegaraj varsa onu aldırayım