Samsung g65b monitör siyah performansı

Hocam alalı 20 gün falan oldu Amazon’dan aldım çok hafif koruma köpüğü kavladı sanırım iade konusunda bir sıkıntı çıkar mı bilginiz var mı ? Amazon’un kendisi satıyor
Amazon sorun çıkarmaz bence ama koşulsuz iade 15 mi 30 muydu hatırlamıyorum.

ben telefon kamerasıyla baktığımda bende de görüntü böyle. ama gözümle baktığımda böyle bi sorun yok
Hocam gözümle baktığımda böyle kesinlikle değil sadece sağ üstte çok hafif belli oluyor parlaklık kısınca oldukça azalıyor

Arkadaşlar merhaba g65b kullanan arkadaşlar buraya parlaklığı fulleyip siyah ekran da resim atabilirler mi ? Benim attığım normalmi ?
Görüntü kameraya yansıdığı kadar olamaz. Kamera detayları ortaya çıkartmak için abartıyor biliyorsunuz.
Gayet normal görünüyor monitör içiniz rahat olsun. Bende G65B kullanıyorum, evde olsam atardım.

Görüntü kameraya yansıdığı kadar olamaz. Kamera detayları ortaya çıkartmak için abartıyor biliyorsunuz.
Gayet normal görünüyor monitör içiniz rahat olsun. Bende G65B kullanıyorum, evde olsam atardım.
Hocam atma şansınız var mıdır evdeyseniz

Arkadaşlar merhaba g65b kullanan arkadaşlar buraya parlaklığı fulleyip siyah ekran da resim atabilirler mi ? Benim attığım normalmi ?
Ayarlardan kontrast yükseltici gibi bir şey olması lazım o ayarı düşüğe al bende de böyleydi düzeldi yapınca ayarı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende böyle bir şey yok hocam sadece imleci gezdirdiğimde etrafında beyaz bi parıltı dolaşıyor
Hocam o yerel karartma ile alakalı kapatırsanız düzelir

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Ayarlardan kontrast yükseltici gibi bir şey olması lazım o ayarı düşüğe al bende de böyleydi düzeldi yapınca ayarı

Hocam o yerel karartma ile alakalı kapatırsanız düzelir
Hocam niye bilmiyom foto atamıyom şu an ama simsiyah ekran açtım bildiğimiz kapkara aşırı siyah bir ekran. Ekranda sadece uzun zamandır silmediğimden birkaç toz belli oluyor onun dışında siyah. Nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama yav siyah işte. Senin modelde belirgin şekilde aşırı fazla ışık sızması var iade et. İyi bir VA panel kullanıyorsan siyah ve kontrast için alırsın sende siyahlar komple yok gibi bir şey.

Hocam niye bilmiyom foto atamıyom şu an ama simsiyah ekran açtım bildiğimiz kapkara aşırı siyah bir ekran. Ekranda sadece uzun zamandır silmediğimden birkaç toz belli oluyor onun dışında siyah. Nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama yav siyah işte. Senin modelde belirgin şekilde aşırı fazla ışık sızması var iade et. İyi bir VA panel kullanıyorsan siyah ve kontrast için alırsın sende siyahlar komple yok gibi bir şey.
Yok hocam ışık sızması normal her şey siyahlarda dediğiniz gibi zaten

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Yok hocam ışık sızması normal her şey siyahlarda dediğiniz gibi zaten
Ben olsam kesin iade ederdim. Hatta sabahki fiyatıyla aynıysa direkt amazondan 11,5'a da alırdım eğer şu an para varsa.

neden kral ben olayı anlamadım normal her şey bende konu sahibi ben değilim
Anaaa yanlış kişiye cevap atmışım pardon. Konu sahibinin ilk mesaja bak anlarsın. Senin monitör ne bilmiyom daha.

@can1453

Geri