🔥İndirim Segotep FZ6 Pro Kule Tipi Soğutucu 1.299 TL

Thermalright Phantom Spirit rakibi bir soğutucu mis gibi fiyat. Firmanın sıcaklık konusunda dürüst olması ve kurulumu anlatması çok iyi olmuş.

Ben 7800x3d ve bitfenix mh100 akvaryum kasa ile kullanıyorum. Fan ayarım sessiz modun bile aşağısında. Render alan biri değilim ama denemek için yaptım throotle vardı ciddi miktarda ama oyunlarda hiç 80 derece görmedim.
cp2077 2k her şey max dlss kalite mfg 2x
1758913537832.webp

cs2 2k her şey max fsr kapalı
1758913624151.webp

Bunları 2 ay önce adana'da yerde hava almayan yerde çekmiştim. Şu an antepteyim kasa masanın üstünde birkaç derece daha serin çalışıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu da elimdeki tek foto
1758913709025.webp

Soldaki fan 1-2 cm cama daha yakın anakartın mosfet soğutucusu büyük olduğundan.

Ben 7800x3d ve bitfenix mh100 akvaryum kasa ile kullanıyorum. Fan ayarım sessiz modun bile aşağısında. Render alan biri değilim ama denemek için yaptım throotle vardı ciddi miktarda ama oyunlarda hiç 80 derece görmedim.
cp2077 2k her şey max dlss kalite mfg 2x
Alıntıyı görüntüle
cs2 2k her şey max fsr kapalı
Alıntıyı görüntüle
Bunları 2 ay önce adana'da yerde hava almayan yerde çekmiştim. Şu an antepteyim kasa masanın üstünde birkaç derece daha serin çalışıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu da elimdeki tek foto
Alıntıyı görüntüle
Soldaki fan 1-2 cm cama daha yakın anakartın mosfet soğutucusu büyük olduğundan.
Hocam fan dizilimi yanlış değil mi

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Bence bir deneyin bir kaç derece daha düşer gibi çünkü direkt temiz havayı alıp soğutması daha iyi olur diye düşünüyorum
Valla hocam şimdi baktım da öyle yapsam fan neredeyse camlara değecek kadar kaldırmam gerekir ramden dolayı. Montajdan fazla anlamam o yüzden dokunmayı düşünmüyorum. Yine de teşekkürler.

Utanmasa benim artic freezer 2 360mm ile aynı performansı vercek

Valla hocam şimdi baktım da öyle yapsam fan neredeyse camlara değecek kadar kaldırmam gerekir ramden dolayı. Montajdan fazla anlamam o yüzden dokunmayı düşünmüyorum. Yine de teşekkürler.
Hocam kontrol ettim de eğer sistem imzadaki gibiyse kasa cpu yüksekliği 175mm kule tipi soğutucu is 152mm gözüküyor. Ramlariniz de low profile olduğu için cama çarpmaması lazım.

• Beğen
Thermalright Phantom Spirit rakibi bir soğutucu mis gibi fiyat. Markanın sıcaklık konusunda dürüst olması ve kurulumu anlatması çok iyi olmuş.
Ben 7800x3d ve bitfenix mh100 akvaryum kasa ile kullanıyorum. Fan ayarım sessiz modun bile aşağısında. Render alan biri değilim ama denemek için yaptım throotle vardı ciddi miktarda ama oyunlarda hiç 80 derece görmedim
Hocalar içinden çıkan macun kullanılır mı ekstra mı alayım daha sağlıklı olması için.Segotep marka bir macun çıkıyor(işlemci 7600x)

• Beğen
Hocalar içinden çıkan macun kullanılır mı ekstra mı alayım daha sağlıklı olması için.Segotep marka bir macun çıkıyor(işlemci 7600x)
çıkan macun kullanma çok kötü performansı var

Geri