❌İndirim Bitti! Vatan seçili bilgisayar parçalarında yüzde 20 indirim

Zaten şuanda bunu kullandığım halde bile yetmiyor 80-87 derece değişiyor attığınız modelde 4 ısı borusu var bi fark edeceğini düşünmüyorum.

o sisteme o klavye gitmemis gibi ama manyak guzel duruyor kasa
1758921243354.webp

bunu almayı planlıyorum çok hoş duruyor. Var mı senin tavsiye edebileceğin bir şey

Zaten şuanda bunu kullandığım halde bile yetmiyor 80-87 derece değişiyor attığınız modelde 4 ısı borusu var bi fark edeceğini düşünmüyorum.

şu ürünü al, ilk çıktığı gün(ocakta) 1400tl şimdi 1300tl
kule tipi fanı arkaya alırsın, rgb ram kapatmaz önünü
sıvı sogutma da şunu öneririm

şu ürünü al, ilk çıktığı gün(ocakta) 1400tl şimdi 1300tl
kule tipi fanı arkaya alırsın, rgb ram kapatmaz önünü
sıvı sogutma da şunu öneririm
Hocam arkaya alıncada performans düştüğü için öyle yapmak istemiyorum ve görünüşüne önem verdiğim için daha güzel bşrşey istiyordum fakat kule tipi kurtarmayacak gibi sanırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yaşamazsın çer çöp almadığın sürece. Bak o Cooler master 5K ya güzel soğutucu kaçırma.
Maalesef şuan alamam elimde para yok ayın başında veya ilk haftası yine böyle indirim olursa soğutucu alma fikrim var yani almak zorundayım.😀

2×16 GB, çok avantajlı DDR4 RAM var mı? Ona göre alacağım. Şu an sistemde 2×8 GB RAM takılı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aula f75e beyaz tus taktim cok hos duruyor istersen foto atarim o tarz bisi senin sisteme cok iyi gider bence
Atabilir misiniz? Tuş takımınız kuzey mi, güney mi acaba? Ben de bir tane aldım, benim klavyemde kuzey şık yukarıdan vuruyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,174
Üyeler
183,957
Son üye
Maminizzm
Geri