❌İndirim Bitti! MSI MPG X870E CARBON WIFI 19.970tl

İkinci elde değerli olsa alınıp kullanılırda rog kadar değerli değil ve x870e aorus felan varken alınabilirliği düşündürtüyor
rogun x870e croshairi 30klarda ayrıca kalite olarak aynılar farkları yok ikinici eli neden düşünesin sen kullanacaksın

Bu modeller varken biraz saçma kaçıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rogun x870e croshairi 30klarda ayrıca kalite olarak aynılar farkları yok ikinici eli neden düşünesin sen kullanacaksın
X870-x870e bir farkı yok ikinci olarak ise sattığın zaman çok değer kaybediyor bunlar tomahawk bir nebze değerli oluyorda iş yapıyorsun desek x870e aorus 4 kanaldan 6400mhz çalıştırabiliyor msi 4 kanaldan 3600 MHz vrm ler biraz daha iyi desen aradaki fark yine çok

hem arka panel girişlerinde hem de içeriklerinde farklılıklar var sunulan imkan ve seçenek=fiyat artışı

Bu modeller varken biraz saçma kaçıyor

X870-x870e bir farkı yok ikinci olarak ise sattığın zaman çok değer kaybediyor bunlar tomahawk bir nebze değerli oluyorda iş yapıyorsun desek x870e aorus 4 kanaldan 6400mhz çalıştırabiliyor msi 4 kanaldan 3600 MHz vrm ler biraz daha iyi desen aradaki fark yine çok
dostum b850 ile x870 arasında bir fark yok fakat x870 ile x870e arasında çok fark var lütfen yanlış bilgilendirme yapmayalım

hem arka panel girişlerinde hem de içeriklerinde farklılıklar var sunulan imkan ve seçenek=fiyat artışı
Bu imkanların cidden 20k edeceğini düşünüyor musunuz?
1. Olarak iş yapıyorsanız render video editi felan 4 kanal Ram önemli msi 4 kanal 4x32gb rami 3600 MHz de çalıştırabiliyorken aorus 6400 MHz de çalıştırıyor 4 kanalıda iş yapan adam zaten bunlara öncelik veriyor Msi Carbon serisi adı kalitesi var ama satarken bir kalitesi yok iş yapan adam buna bakma ama sırf x870e aynı prom 21 in üzerine 1 tane daha prom21 atıyorlar diyede 20k edecek bir anakart değil sorun orada b850-x870-x870e x870 le -x870e direkt aynı zaten tek fark prom21
Amd üretim standartlarına göre isimleniyor işte bir kaç fazla port varsa pcie 5 artışı şarta bağlı m2 veya pcie 4.0 slotu kullanımı bir farkı yok direkt.

Arkadaşlar konu buna bunu vereceğime vb vb değil Parası olan için bir fırsat mı fırsat bu yönden bakalım lütfen :)

dostum b850 ile x870 arasında bir fark yok fakat x870 ile x870e arasında çok fark var lütfen yanlış bilgilendirme yapmayalım
Kanka nasıl bir farklılık olduğunu anlatır mısın bana?

Amd üretim standartlarına göre
B650 de g5 m2 zorunluluğu yok b650 takısı alır
X670 g5 zorunlu yüksek hızlı portlar yok x670 oldu
B850 g5 zorunlu yüksek hızlı portlar yok b850 oldu
X870 g5 zorunlu yüksek hızlı portlar var
X870 e nin x870 tek farkı 2 tane prom21 çipi olması bunlarda birbirlerine bağlı olduğu için ve tek prom21 çipinden işlemciye veri aktarıldığı için boşa prom21 koymuş oluyor sadece onu bağlıyor başka olayı yokki veri yolu yine sınırlı trafik veri yolu tıkanıyor yine orada parça kalitesi değişiyor olabilir 110amper vrm felanda bunlar dışı tek fark üstte yazdıklarıma göre isim almaları

Arkadaşlar konu buna bunu vereceğime vb vb değil Parası olan için bir fırsat mı fırsat bu yönden bakalım lütfen :)
Fırsat olarak güzel fırsat ona lafım yok onu açarak iyi yapmışsınız Allah razı olsunda.
İçerik üretiyorsan bile genel olarak msi saçma sana teknik olarak bir fayda sağlamıyor

Roglar da;
Tüm sürücüler intel
Yine 4 kanal 3600mhz çalışıyor

Aorus;
Tüm sürücüler realtek
4 kanal 6400mhz verebiliyor

Msi;
Tüm sürücüler realtek
4 kanal 3600mhz

Söylediğim şeylerde çok nisch şeyler değil yani kullanıcıya hitap olarak hitap ettiği kullanıcıya bile mantıksız bir faydası yok he ismi var msi carbon görüntüsü güzel ona lafım yok ama fiyat etme konusunda hiç sanmıyorum alan bir kez alıyor diye çok kar marjı koymalarıda bunun cabası

18+2+1 DRPS ile o fiyata kesinlikle alınır.
Özellik olarak saçma hocam msi rog veya aorus serisi gibi bir farklılık sunmuyor

Söylediğim şeylerde çok nisch şeyler değil yani kullanıcıya hitap olarak hitap ettiği kullanıcıya bile mantıksız bir faydası yok he ismi var msi carbon görüntüsü güzel ona lafım yok ama fiyat etme konusunda hiç sanmıyorum alan bir kez alıyor diye çok kar marjı koymalarıda bunun cabası

Özellik olarak saçma hocam msi rog veya aorus serisi gibi bir farklılık sunmuyor
8 katman PCB ve 18+2 VRM iyi ya, muadilleri o fiyatta değil. Sonra özellikle hoparlörde uğultu, kulaklıkta dip ses sorunu var diye şikayet ediyorlar ya da aldırmadan kullanıyorlar. Onlar hep PCB'den.

Ama ben de olsam MSI almam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,377
Üyeler
183,108
Son üye
bbbbirr
Geri