Ferhat Yalçın
80+
- Reaksiyon skoru
- 28
Birde başka bir soru soracagım bana 6000 mhz yetermi yoksa biraz daka yüksek mhz li bir ram mi alsam ?Gs kıll ram alacam 6000mhz cl30 ama birisi z5 birisi z5 neo ikisinin arasındaki fark ne hangiai amd için uyunlu
İlla gskill mi olmak zorunda 6000mhz cl30 için gereksiz pahalıBirde başka bir soru soracagım bana 6000 mhz yetermi yoksa biraz daka yüksek mhz li bir ram mi alsam ?
Ne önerirsin kaliteli olsun istiyorumİlla gskill mi olmak zorunda 6000mhz cl30 için gereksiz pahalı
Hynix çipli herhangi bi ram alına bilirNe önerirsin kaliteli olsun istiyorum
Bakıp size 1-2 model sunarımHynix çipli herhangi bi ram alına bilir
Senin kullandıgın ram hangisi ve memnunmusun alınır mı? rgb olursa iyi olurHynix çipli herhangi bi ram alına bilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bakıp size 1-2 model sunarım
Senin kullandıgın ram hangisi ve memnunmusun alınır mı? rgb olursa iyi olur
Başka ne önerirsin klevv i tam bilmiyomda![]()
KLEVV Cras V RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 INTEL XMP 3.0 – AMD EXPO DDR5 Heatsink Obsidian Black Ram (KD5AGUA80-60A300G) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Çarpıcı hızlar sunan yeni CRAS V RGB çığır açan performans ve aşırı hız aşırtma potansiyeli için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr
Ben patriot un 7200mhz cl34 rgb 32gb ramlerini kullanıyorum ama beyaz sistem alınca sana attığım klevv ramlerin beyazını alacağım
Klevv hynix in kendini markası güzel markaBaşka ne önerirsin klevv i tam bilmiyomda
Gs kıll foto atmıştım hangisi amd için uyumluKlevv hynix in kendini markası güzel marka
Ama FP Olarak
Patriot Lexar Klevv
Alınır bunların bi tık üstü ztn reklamlı markalar
Xpg corsair gskill Kingston team force markalı ürünler ztn hemen hemen 6000mhz cl30 da aynı paraya satılıyor
Teident z neo rgb hem xpm hem Expo destekli diye biliyorum vatan bilgisayar dan da bakın bügün güzel indirimler vardı sitesindeGs kıll foto atmıştım hangisi amd için uyumlu
Tamam dır teşekkürlerTeident z neo rgb hem xpm hem Expo destekli diye biliyorum vatan bilgisayar dan da bakın bügün güzel indirimler vardı sitesinde
reis nasıl bir sistem topluyorsun bana sıvı sogutma ve fan lazımda sen biliyorsundurTamam dır teşekkürler
Bütçe ne hocamTamam dır teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
reis nasıl bir sistem topluyorsun bana sıvı sogutma ve fan lazımda sen biliyorsundur