1200W Psu 1650W Psu 2000W Psu

Volta

80+
Reaksiyon skoru
21
Arkadaşlar başlıkta söylediğim hangi Psu Watt daha mantıklı olur nvidia 6000 serisi çıkardığında 1200W desteklermi çok rahat bir şekilde

Arkadaşlar başlıkta söylediğim hangi Psu Watt daha mantıklı olur nvidia 6000 serisi çıkardığında 1200W desteklermi çok rahat bir şekilde
Nasıl bir PSU alacağınıza bağlı. 2000W kaliteli PSU neredeyse yok şu anda piyasada.

Nasıl bir PSU alacağınıza bağlı. 2000W kaliteli PSU yok şu anda piyasada.
fsp veya enermax düşünüyorum bu iki markadan hangisi daha güvenilir 1200w alsam bu yıllarda ve ilerleyen yıllarda çok rahat desteklermi çünkü sistemi yavaştan diziyorum her şeyim tam olsun istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

suan bile 1000w psu yetiyor hepsine 1200w hayli hayli yeter. A tier almaya bak.
fsp veya enermax düşünüyorum bu iki markadan hangisi daha güvenilir 1200w alsam bu yıllarda ve ilerleyen yıllarda çok rahat desteklermi çünkü sistemi yavaştan diziyorum her şeyim tam olsun istiyorum

FSP'nin hangi modeli?

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne aldığına göre değişir

Ne aldığına göre değişir
https://www.trendyol.com/enermax/re...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.45.6 bunlar iyi mi

yeni serisinde bu sertliği biraz bile olsa hafifletmişler diye duydum hocam almışken iyi bir model alayım diyorum sonra da fiyatı biraz daha düşük ve malzeme kalitesi çok iyi olan enermax psu aklımı çeliyor

yeni serisinde bu sertliği biraz bile olsa hafifletmişler diye duydum hocam almışken iyi bir model alayım diyorum sonra da fiyatı biraz daha düşük ve malzeme kalitesi çok iyi olan enermax psu aklımı çeliyor
Yeni seride sadece fandaki yağ kaçırma durumunu düzelttiler. Fan eğrisi değişmedi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,680
Üyeler
184,202
Son üye
serddar
Geri