Nasıl bir PSU alacağınıza bağlı. 2000W kaliteli PSU neredeyse yok şu anda piyasada.Arkadaşlar başlıkta söylediğim hangi Psu Watt daha mantıklı olur nvidia 6000 serisi çıkardığında 1200W desteklermi çok rahat bir şekilde
suan bile 1000w psu yetiyor hepsine 1200w hayli hayli yeter. A tier almaya bak.Arkadaşlar başlıkta söylediğim hangi Psu Watt daha mantıklı olur nvidia 6000 serisi çıkardığında 1200W desteklermi çok rahat bir şekilde
fsp veya enermax düşünüyorum bu iki markadan hangisi daha güvenilir 1200w alsam bu yıllarda ve ilerleyen yıllarda çok rahat desteklermi çünkü sistemi yavaştan diziyorum her şeyim tam olsun istiyorumNasıl bir PSU alacağınıza bağlı. 2000W kaliteli PSU yok şu anda piyasada.
fsp veya enermax düşünüyorum bu iki markadan hangisi daha güvenilir 1200w alsam bu yıllarda ve ilerleyen yıllarda çok rahat desteklermi çünkü sistemi yavaştan diziyorum her şeyim tam olsun istiyorumsuan bile 1000w psu yetiyor hepsine 1200w hayli hayli yeter. A tier almaya bak.
FSP'nin hangi modeli?fsp veya enermax düşünüyorum bu iki markadan hangisi daha güvenilir 1200w alsam bu yıllarda ve ilerleyen yıllarda çok rahat desteklermi çünkü sistemi yavaştan diziyorum her şeyim tam olsun istiyorum
inanın daha öyle model olarak karar veremedim ama bildiğim kadarıyla fsp ve enermax psuların malzeme iç yapımı ve fanları kaliteli oluyormuşFSP'nin hangi modeli?
Ne aldığına göre değişirfsp veya enermax düşünüyorum bu iki markadan hangisi daha güvenilir 1200w alsam bu yıllarda ve ilerleyen yıllarda çok rahat desteklermi çünkü sistemi yavaştan diziyorum her şeyim tam olsun istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
fsp veya enermax düşünüyorum bu iki markadan hangisi daha güvenilir 1200w alsam bu yıllarda ve ilerleyen yıllarda çok rahat desteklermi çünkü sistemi yavaştan diziyorum her şeyim tam olsun istiyorum
Ne aldığına göre değişir
İkisi arasından tabii ki PTM pro lakin o fiyatlarda daha iyi modeller mevcut.https://www.trendyol.com/enermax/re...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.45.6 bunlar iyi mi![]()
FSP Hydro PTM Pro HPT2-1200M ATX 3.0 PCIe 5.0 1200W 80+ Platinum Modüler Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri
FSP Hydro PTM Pro HPT2-1200M ATX 3.0 PCIe 5.0 1200W 80+ Platinum Modüler Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
hangisini almak daha mantıklı ? enermax fiyatına göre mükemmel iç bileşenleri varİkisi arasından tabii ki PTM pro lakin o fiyatlarda daha iyi modeller mevcut.
O bütçenize kalmış. Enermax'ın fan eğrisi biraz sert.hangisini almak daha mantıklı ? enermax fiyatına göre mükemmel iç bileşenleri var
yeni serisinde bu sertliği biraz bile olsa hafifletmişler diye duydum hocam almışken iyi bir model alayım diyorum sonra da fiyatı biraz daha düşük ve malzeme kalitesi çok iyi olan enermax psu aklımı çeliyorO bütçenize kalmış. Enermax'ın fan eğrisi biraz sert.
Bu tarz modellerde var.
Yeni seride sadece fandaki yağ kaçırma durumunu düzelttiler. Fan eğrisi değişmedi.yeni serisinde bu sertliği biraz bile olsa hafifletmişler diye duydum hocam almışken iyi bir model alayım diyorum sonra da fiyatı biraz daha düşük ve malzeme kalitesi çok iyi olan enermax psu aklımı çeliyor