Sallama kanka, ben hiç o fiyatlara düştüğünü görmedimİndirimlerle 150 200TL'lere düşen bir oyun zaten çokta öyle özel bir durum değil
Sallama kanka, ben hiç o fiyatlara düştüğünü görmedimİndirimlerle 150 200TL'lere düşen bir oyun zaten çokta öyle özel bir durum değil
Kanka aldığım faturayı atayım mı ister misinSallama kanka, ben hiç o fiyatlara düştüğünü görmedim
PS5 sürümü yokken sürekli bu fiyatlara düşüyordu sonrasında da devam etti zaten PS5 ile PS4 sürümü arasında gözle görebileceğiniz bir fark yok 60fps modu PS4 sürümünde de bulunuyor ayrıca Türkçe seslendirme PS4 sürümünde de varBu oyunun ps5 sürümü hiç bir zaman 1000₺ altına düşmedi o yüzden yanılıyorsunuz. İlk çıkan ps4 sürümü belki evet ama güncellenmiş grafikler ve türkçe seslendirme ile çok iyi bir fırsat.
Ben de 150'ye aldım diye hatırlıyorum.Sallama kanka, ben hiç o fiyatlara düştüğünü görmedim
Öyle olsKanka aldığım faturayı atayım mı ister misin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
PS5 sürümü yokken sürekli bu fiyatlara düşüyordu sonrasında da devam etti zaten PS5 ile PS4 sürümü arasında gözle görebileceğiniz bir fark yok 60fps modu PS4 sürümünde de bulunuyor ayrıca Türkçe seslendirme PS4 sürümünde de var
iki oyunun arasında dağlar kadar fark var. Gölgelendirmeden tut detaylara ışıklara kadar. Hikaye aynı olabilir. Ama farklı modlar var. Dediğin gibi olsa binlerce kişi oyunun plusa gelmesine sevinmezdi dostum. İyi akşamlarKanka aldığım faturayı atayım mı ister misin
PS5 sürümü yokken sürekli bu fiyatlara düşüyordu sonrasında da devam etti zaten PS5 ile PS4 sürümü arasında gözle görebileceğiniz bir fark yok 60fps modu PS4 sürümünde de bulunuyor ayrıca Türkçe seslendirme PS4 sürümünde de var
Almayan kişiler tabii ki sevinecek üstadÖyle ols
iki oyunun arasında dağlar kadar fark var. Gölgelendirmeden tut detaylara ışıklara kadar. Hikaye aynı olabilir. Ama farklı modlar var. Dediğin gibi olsa binlerce kişi oyunun plusa gelmesine sevinmezdi dostum. İyi akşamlar![]()
At kankamKanka aldığım faturayı atayım mı ister misin
Buyur kardeşim benimAt kankam
Attım arkadaşa bakalım telefona bilerek outlook indirip öyle SS'i attım ki gelipte buraya öğeyi denetle yapmışsın yiaaağğğ demesin diye ahasdahasdaBen de 150'ye aldım diye hatırlıyorum.
olum ımkansız kuponla felan 150 olmustur ne zaman düştü bu fiyataBuyur kardeşim benim
Alıntıyı görüntüle
Attım arkadaşa bakalım telefona bilerek outlook indirip öyle SS'i attım ki gelipte buraya öğeyi denetle yapmışsın yiaaağğğ demesin diye ahasdahasda
Tarihte yazıyor üstadolum ımkansız kuponla felan 150 olmustur ne zaman düştü bu fiyata
Taa 2024'ün başında almışsın kanka. Neredeyse 2 yıl olmuş. "İndirimlerle 150 200TL'lere düşen bir oyun zaten çokta öyle özel bir durum değil" yazarsan herkes "Zaten zaman zaman 150'ye düşüyor sevinecek ne var?" olarak anlar. Ki kastettiğin de buydu zaten. Sanki her indirim döneminde oyuna %80 indirim çakıyorlar da biz PS Plus'a gelmesine seviniyoruz. Te Allah'ım yaBuyur kardeşim benim
Alıntıyı görüntüle
Attım arkadaşa bakalım telefona bilerek outlook indirip öyle SS'i attım ki gelipte buraya öğeyi denetle yapmışsın yiaaağğğ demesin diye ahasdahasda
1.Olarak güzel kardeşim bana yalancı ithamında bulunarak hiç bu fiyatlara düşmediğini belirttinTaa 2024'ün başında almışsın kanka. Neredeyse 2 yıl olmuş. "İndirimlerle 150 200TL'lere düşen bir oyun zaten çokta öyle özel bir durum değil" yazarsan herkes "Zaten zaman zaman 150'ye düşüyor sevinecek ne var?" olarak anlar. Ki kastettiğin de buydu zaten. Sanki her indirim döneminde oyuna %80 indirim çakıyorlar da biz PS Plus'a gelmesine seviniyoruz. Te Allah'ım ya![]()
The Last of Us Part II
Beş yıl sonra… Ellie ve Joel, salgın sonrası ABDde geçen ölümcül bir yolculuğun ardından Wyominge yerleşir. Gelişen bir toplulukta yaşamak, Hastalıklı ve umutsuz afetzede tehdidine rağmen onlara istikrar ve huzur getirir. Kan donduran bir olay bu huzuru bozduğunda, Ellie adalet arayışında...store.playstation.com
PS5'iniz varsa Remastered yoksa bunu oynayın.Remastered olanı mı bunu mu oynamak lazım ?