🔥İndirim PlayStation Plus Extraya özel The Last Of Us Part 2 Bedava!

Sallama kanka, ben hiç o fiyatlara düştüğünü görmedim
Kanka aldığım faturayı atayım mı ister misin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu oyunun ps5 sürümü hiç bir zaman 1000₺ altına düşmedi o yüzden yanılıyorsunuz. İlk çıkan ps4 sürümü belki evet ama güncellenmiş grafikler ve türkçe seslendirme ile çok iyi bir fırsat.
PS5 sürümü yokken sürekli bu fiyatlara düşüyordu sonrasında da devam etti zaten PS5 ile PS4 sürümü arasında gözle görebileceğiniz bir fark yok 60fps modu PS4 sürümünde de bulunuyor ayrıca Türkçe seslendirme PS4 sürümünde de var

Son düzenleme:

PS5 sürümü yokken sürekli bu fiyatlara düşüyordu sonrasında da devam etti zaten PS5 ile PS4 sürümü arasında gözle görebileceğiniz bir fark yok 60fps modu PS4 sürümünde de bulunuyor ayrıca Türkçe seslendirme PS4 sürümünde de var
Öyle ols

iki oyunun arasında dağlar kadar fark var. Gölgelendirmeden tut detaylara ışıklara kadar. Hikaye aynı olabilir. Ama farklı modlar var. Dediğin gibi olsa binlerce kişi oyunun plusa gelmesine sevinmezdi dostum. İyi akşamlar 👍

Öyle ols

iki oyunun arasında dağlar kadar fark var. Gölgelendirmeden tut detaylara ışıklara kadar. Hikaye aynı olabilir. Ama farklı modlar var. Dediğin gibi olsa binlerce kişi oyunun plusa gelmesine sevinmezdi dostum. İyi akşamlar 👍
Almayan kişiler tabii ki sevinecek üstad
Fazla bir fark olmadığını videoları izleyerek görebilirsin bende iyi akşamlar dilerim

Buyur kardeşim benim
IMG_4199.webp

Ben de 150'ye aldım diye hatırlıyorum.
Attım arkadaşa bakalım telefona bilerek outlook indirip öyle SS'i attım ki gelipte buraya öğeyi denetle yapmışsın yiaaağğğ demesin diye ahasdahasda

Son düzenleme:
olum ımkansız kuponla felan 150 olmustur ne zaman düştü bu fiyata
Tarihte yazıyor üstad
Geçen RDR2 146 mı 136TL'e mi ne düştü yani çok şaşırmamanız lazım neye şaşırıyorsunuz anlamadım bazenleri bu indirimler vuruyor genel itibariyle

İsterseniz RDR2'ninde faturasını atabilirim ultimate sürümüydü bir de heralde

Buyur kardeşim benim
Alıntıyı görüntüle

Attım arkadaşa bakalım telefona bilerek outlook indirip öyle SS'i attım ki gelipte buraya öğeyi denetle yapmışsın yiaaağğğ demesin diye ahasdahasda
Taa 2024'ün başında almışsın kanka. Neredeyse 2 yıl olmuş. "İndirimlerle 150 200TL'lere düşen bir oyun zaten çokta öyle özel bir durum değil" yazarsan herkes "Zaten zaman zaman 150'ye düşüyor sevinecek ne var?" olarak anlar. Ki kastettiğin de buydu zaten. Sanki her indirim döneminde oyuna %80 indirim çakıyorlar da biz PS Plus'a gelmesine seviniyoruz. Te Allah'ım ya :D

Taa 2024'ün başında almışsın kanka. Neredeyse 2 yıl olmuş. "İndirimlerle 150 200TL'lere düşen bir oyun zaten çokta öyle özel bir durum değil" yazarsan herkes "Zaten zaman zaman 150'ye düşüyor sevinecek ne var?" olarak anlar. Ki kastettiğin de buydu zaten. Sanki her indirim döneminde oyuna %80 indirim çakıyorlar da biz PS Plus'a gelmesine seviniyoruz. Te Allah'ım ya :D
1.Olarak güzel kardeşim bana yalancı ithamında bulunarak hiç bu fiyatlara düşmediğini belirttin :D bak bakalım düşmüş mü
2.Olarak bu indirimlerin sürekli devam ettiğini ve arada sırada fiyatların yine bu düzeylere düştüğünü yazmışım sana yakın vakitte yine imkansız diyebileceğin RDR2 Ultimate sürümünün 136TL'e alınmış faturasını da atabilirim
3.Olaraksa Zaman zaman 150'e düşüyor sevinecek ne var demek istedim zaten bu oyunu oynamak isteyen zaman zaman düşen bu fiyatlardan oyunu zaten alabilirdi
Yine de para vermek istemeyen veya beklemek istemeyen insanları sevindirecek bir durum ama aman aman OHA NASIL EKLENDİ diyeceğiniz bir durum yok

Remastered olanı mı bunu mu oynamak lazım ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,567
Üyeler
187,355
Son üye
pOpCoRn-
Geri