Wifi var internet yok sorunu diğer cihazlarda internet var

Reaksiyon skoru
13
en son kapattığımda sorun yoktu açtığımda wifi ye bağlı ama internet yoktu 3 tane wifi de denedim olmadı ama telefonda oluyodu yani sorun wifi de değil telefonun mobil erişimine bağlayınca oldu sorun ne olabilir

en son kapattığımda sorun yoktu açtığımda wifi ye bağlı ama internet yoktu 3 tane wifi de denedim olmadı ama telefonda oluyodu yani sorun wifi de değil telefonun mobil erişimine bağlayınca oldu sorun ne olabilir
Ağ ayarlarından sorun gider diyin, dhcp bazen ip atayamıyor.

Sorun WiFi logosu mu görünmüyor yoksa WiFi logosu görünüp internete mi bağlanmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeniden başlat
wifi logosu var internete de bağlanıyor ama internet gelmiyor bağlı internet yok diyor yeniden başlattım ağ ayarlarını sıfırlayıp gene olmadı

wifi logosu var internete de bağlanıyor ama internet gelmiyor bağlı internet yok diyor yeniden başlattım ağ ayarlarını sıfırlayıp gene olmadı
Biraz çözümü saçma gelecek ama modemin fişini çekip takmayı denediniz mi? Genellikle böyle bir sorunla karşılaştığım zaman (Telefondan tabii) hep böyle yaparım.

Güncelleme gelmiştir bütün güncellemeleri yap windows , bilgisayarında işlemci ekran kartı windows güncellemelerini yap eğer güncellemene rağmen internet gelmezse bilgisayarının WiFi sürücüsünü sil internetten tekrar yükle youtube dan videosuna bak

Eğer birden fazla anitivirüs kullanıyorsanız onlar çakışıp internete girmene engel olabiliyo. Özellikle norton vs öbür anitivirüslerle çakışıyo.

Modem arayüzüne gir yeniden başlat.
şifresi telefonda kayıtlıydı telefon kırıldığı için artık giremiyorum malesef

Eğer birden fazla anitivirüs kullanıyorsanız onlar çakışıp internete girmene engel olabiliyo. Özellikle norton vs öbür anitivirüslerle çakışıyo.
sadece avg yüklü

Güncelleme gelmiştir bütün güncellemeleri yap windows , bilgisayarında işlemci ekran kartı windows güncellemelerini yap eğer güncellemene rağmen internet gelmezse bilgisayarının WiFi sürücüsünü sil internetten tekrar yükle youtube dan videosuna bak
güncelleme yok hepsini yapmışım en son ayın 12sinde yapılmış win10 kullanıyorum

şifresi telefonda kayıtlıydı telefon kırıldığı için artık giremiyorum malesef

sadece avg yüklü

güncelleme yok hepsini yapmışım en son ayın 12sinde yapılmış win10 kullanıyorum
O zaman WiFi sürücüsünü silip tekrar yükleyeceksin zor bir şey değil muhtemelen WiFi sürücünün adı realtek ile başlıyordur nasıl yapılacağını yapay zekaya sorabilirsin

Eğer antivirüs programından kaynaklı ise flash bellek al içine windows ISO dosyasını yüke internetten bilgisayarının boot sekmesinden flash bellek'e çift tıkla yada flash belleği en üste getir daha sonra 2 tane seçenek çıkacak win yükle ve kişisel bilgisayarımı onar sen buna tıklayacaksın daha sonra oradan komut sistemine gireceksin buradan sonrasını chat gpt veya deepsek sorabilirsin buraya yazarsam uzun olacak çünkü yapay zeka sana detaylı bir şekilde anlatacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,913
Üyeler
183,359
Son üye
Sbnm
Geri