Çözüldü✓ Yeni anakart önerisi gerekli

Teşekkürler hocam fikrim şuan aurostan yana sorunlarını vs araştırarak karşılaştırmalar izleyerek gaming plus veya auros arasında seçim yapacağım
Sadece oyun için mi kullanacaksınız hocam yoksa 4m2 slotunu felan kullanıyor musunuz?

Sadece oyun için mi kullanacaksınız hocam yoksa 4m2 slotunu felan kullanıyor musunuz?
M2 1 adet 990Pro var fakat ileride 2.slot ihtiyacım olabilir 4 slot biraz abartı kaçıyor açıkçası. Genel kullanımda yazılım ve unreal/unity ağırlıklı topluyorum parçaları ayrıca da ama zaman olarak oyun oynamaya daha çok zaman harcıyorum

M2 1 adet 990Pro var fakat ileride 2.slot ihtiyacım olabilir 4 slot biraz abartı kaçıyor açıkçası. Genel kullanımda yazılım ve unreal/unity ağırlıklı topluyorum parçaları ayrıca da ama zaman olarak oyun oynamaya daha çok zaman harcıyorum
Tamam hocam bende aynı anakartı kullandığım için bir kaç şey fark ettimde onu. Hakkında konu açtım bakalım ne cevap gelecek

şu anakart geçen cuma incehesap 10.5den verdi anında bitti
bu fiyatlara denk gelirse kaçırma
Hocam 10.5 çok iyi fiyatmış fakat incehesapta hala stokta gözükmüyor. Stoğa acaba ne zaman gelir Tebilonda var fakat 12.6k fiyatı. Yakın zamanda biraz daha aşşağıya düşer mi acaba sadece Tebilon ve N11 de gözüküyor. N11 fiyatı ise 13k. Yine de bütçeyi çıkarmaya çalışacağım en kötü 3-4 gün bekleyip cuma günü de sipariş verebilirim. Diğer seçeneklere göre daha dolu bir kart gördüğüm kadarıyla ve ekstra olarak bunun yanında tasarım olarakta diğerlerinden şık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,281
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri