Yardım Assetto Corsa Modda Çöküyor

Mert_007

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,407
Ac ye amg one modu indirmiştim ama oyuna girmeye çalıştığımda çöküyör. Launcheri geliyor ordan başlata bastığımda yükleniyor sonra birden çöküyor. Bunun sebebi nedir nasıl çözülür bile var mı? Birde şöyle kaliteli ve gerçekçi bir GT3 aracı modu öneriniz var mı? Mesela bu porschenin modu var mı?
1759149782967.webp

Ac ye amg one modu indirmiştim ama oyuna girmeye çalıştığımda çöküyör. Launcheri geliyor ordan başlata bastığımda yükleniyor sonra birden çöküyor. Bunun sebebi nedir nasıl çözülür bile var mı? Birde şöyle kaliteli ve gerçekçi bir GT3 aracı modu öneriniz var mı? Mesela bu porschenin modu var mı?Alıntıyı görüntüle
Hangi hatayı alıyorusunuz.

Yok hocam düz kendi assetto corsadan deniyorum. Content managera bir türlü alışamadım.
Düz Assetto corsadan hata almanız normal content Manager'dan deneyin zaten CM nin çıkma sebebi Assetto Corsanın menüsünün vasat oluşu.

Düz Assetto corsadan hata almanız normal content Manager'dan deneyin zaten CM nin çıkma sebebi Assetto Corsanın menüsünün vasat oluşu.
Evet hocam o vasatta ben ona alıştım ya. Oradaki ayarlar vs. Gidiyor cm da. Alışamadım karmaşık geldi. Ondan kullanmıyordum. Birde artık psikolojik mi bilmiyorum ama ordan açınca oyun biraz daha kasıyormuş gibi geliyor. Ya da ayarları yapmayı beceremedim.

Evet hocam o vasatta ben ona alıştım ya. Oradaki ayarlar vs. Gidiyor cm da. Alışamadım karmaşık geldi. Ondan kullanmıyordum. Birde artık psikolojik mi bilmiyorum ama ordan açınca oyun biraz daha kasıyormuş gibi geliyor. Ya da ayarları yapmayı beceremedim.
İsterseniz yardımcı olabilirim açılan boyun aynı oyunda bir değişiklik yapmıyor CM sadece arayüz olarak kolaylık sağlıyor.

İsterseniz yardımcı olabilirim açılan boyun aynı oyunda bir değişiklik yapmıyor CM sadece arayüz olarak kolaylık sağlıyor.
Basit bir şey ise olabilirde uğraşıcaksak dursun şimdilik hocam teşekkür ederim. Zaten öyle çok girmiyorum arada bi kafa dağıtmaya giriyorum. Sonradan modlananlar çok iyi sürülmüyor genelde. Ben o da bulunsun diye indirmiştimde açılmadı. Diğerlerindende çok memnun kalmadım.

Basit bir şey ise olabilirde uğraşıcaksak dursun şimdilik hocam teşekkür ederim. Zaten öyle çok girmiyorum arada bi kafa dağıtmaya giriyorum. Sonradan modlananlar çok iyi sürülmüyor genelde. Ben o da bulunsun diye indirmiştimde açılmadı. Diğerlerindende çok memnun kalmadım.
İyisini bulmak lazım assetto worldden felan bakabilirsin modlara.

İyisini bulmak lazım assetto worldden felan bakabilirsin modlara.
Yani bakınca çok anlamıyorum ama yazın hallederiz ya her türlü. Şimdilik çok fazla boş zamanım yok o yüzden çok bakamıyorum. Teşekkür ederim yardımlarınız için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,240
Üyeler
183,964
Son üye
Davut Öztürk
Geri