Genellikle ders amaçlı kullanacağım o yüzden tabletin daha işlevsel olacağını düşünüyorum.Bence alınır fakat notebookun var ise al notebook yok ise notebook al notebookun yerini tutmuyor
alınır.iPad 11 A16 alınır mı? Öğrenci indiriminde tablet 1k kalem de 500 civarı indirimli oluyor.
Alınır, PT den alabilirsin en uygunu orada sanırım. Ya da bütçe biraz artarsa Air al onda kalem hediyesi var şuan.iPad 11 A16 alınır mı? Öğrenci indiriminde tablet 1k kalem de 500 civarı indirimli oluyor.
PT güvenilir mi? Garanti iade ya da herhangi bir şeyde sorun yaşar mıyım?Alınır, PT den alabilirsin en uygunu orada sanırım. Ya da bütçe biraz artarsa Air al onda kalem hediyesi var şuan.
Apple resmi satıcısı, garantisine zaten Apple bakıyor genel olarak yorumları da iyi diye düşünüyorum. Burada oradan cihaz alan vardır illaki.PT güvenilir mi? Garanti iade ya da herhangi bir şeyde sorun yaşar mıyım?
Air cihazlara baktım ama kalem hediyesi göremedim. Ayrıca uzay grisi neden 1k daha pahalı anlam veremedim. Renk seçiminin fiyat farketmesi saçma.Apple resmi satıcısı, garantisine zaten Apple bakıyor genel olarak yorumları da iyi diye düşünüyorum. Burada oradan cihaz alan vardır illaki.
Airde kalem hediyesi Applenin kendi eğitim mağazasında var diğer mesajı karışık yazmış olabilirim. Renk seçimi olayını bilmiyorum ama talep gören renklerde olabiliyor bazen.Air cihazlara baktım ama kalem hediyesi göremedim. Ayrıca uzay grisi neden 1k daha pahalı anlam veremedim. Renk seçiminin fiyat farketmesi saçma.
sanırım 11 alacağım. arada 12k'ye değecek bir fark göremiyorum.Airde kalem hediyesi Applenin kendi eğitim mağazasında var diğer mesajı karışık yazmış olabilirim. Renk seçimi olayını bilmiyorum ama talep gören renklerde olabiliyor bazen.
Yani kalemle beraber hesaplayınca 9K gibi bir fark oluyor sanırım o fark bana çok gelir dersen 11 gayet yeterli ama 9K yı verebiliyorsan Air al sadece kalem farkı bile çok fark eder.sanırım 11 alacağım. arada 12k'ye değecek bir fark göremiyorum.