🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Attığpınız ürünler bende fiyatları hep yüksek mesela arkadaş demin 4000tl dedği monitör bende 5k

Hocam bunların garantisi nasıl oluyor ? Bide bende ajazz aj159 apex var Logitech hyperspeede geçmeme değer mi sizce ? 1 yıl oldu yakında bozulur diye korkutuyor :D
1 yıl amazon depo garantili beğenmezsen 1 ay içinde iade hakkın var ben geçen günlerde 2k 240 hz msi monitör aldım 1 tane piksel çıktı 7000 e aldım bedava gibi bir rakam. Bugün çok ama çok ucuz yetişemiyorum asus oled pikselsiz monitör 19 a felan düştü bugün

g pro 2500 değil 3000 mesela %20 olmasına rağmen çoğu tükenmiş ama hyperx'de falan indirim var bilginize
fiyat olarak bedava bu arada o mouse, cobra pro kullanmasam alırdım çok daha kaliteli

Attığpınız ürünler bende fiyatları hep yüksek mesela arkadaş demin 4000tl dedği monitör bende 5k
ödeme adımında 4000 e düşüyordu ben de almadım ihtiyacım olmadığı için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

g pro 2500 değil 3000 mesela %20 olmasına rağmen çoğu tükenmiş ama hyperx'de falan indirim var bilginize
çok çabuk bitiyor 2-3 stok olduğu için ben alabiliyorum ama ihtiyacım dışı ürünleri almıyorum alabileceklerimi paylaşıyorum yarım saattir acayip fiyatlar var

Dostlar aj159 apexten logitech hyperspeede geçmeye değer mi yoksa vxe, dragonfly yada scyrox gibi modeller daha mı iyi ? 2kda kullanıyorum mouseu hep

Garanti süresi eğer 2 yıl olarak satılıyorsa alınabilir bence

fiyatlar güzelde kulaklık vs alırken bir tık düşünerek alın hijyen açısından

1 yıl amazon depo garantili beğenmezsen 1 ay içinde iade hakkın var ben geçen günlerde 2k 240 hz msi monitör aldım 1 tane piksel çıktı 7000 e aldım bedava gibi bir rakam. Bugün çok ama çok ucuz yetişemiyorum asus oled pikselsiz monitör 19 a felan düştü bugün
Nerede Asus mönitör

Geri