Moonlighter
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,015
Attığpınız ürünler bende fiyatları hep yüksek mesela arkadaş demin 4000tl dedği monitör bende 5k
1 yıl amazon depo garantili beğenmezsen 1 ay içinde iade hakkın var ben geçen günlerde 2k 240 hz msi monitör aldım 1 tane piksel çıktı 7000 e aldım bedava gibi bir rakam. Bugün çok ama çok ucuz yetişemiyorum asus oled pikselsiz monitör 19 a felan düştü bugünHocam bunların garantisi nasıl oluyor ? Bide bende ajazz aj159 apex var Logitech hyperspeede geçmeme değer mi sizce ? 1 yıl oldu yakında bozulur diye korkutuyor![]()
ödeme adımında 4000 e düşüyordu ben de almadım ihtiyacım olmadığı içinAttığpınız ürünler bende fiyatları hep yüksek mesela arkadaş demin 4000tl dedği monitör bende 5k
çok çabuk bitiyor 2-3 stok olduğu için ben alabiliyorum ama ihtiyacım dışı ürünleri almıyorum alabileceklerimi paylaşıyorum yarım saattir acayip fiyatlar varg pro 2500 değil 3000 mesela %20 olmasına rağmen çoğu tükenmiş ama hyperx'de falan indirim var bilginize
1 yıl garantiliGaranti süresi eğer 2 yıl olarak satılıyorsa alınabilir bence
Nerede Asus mönitör1 yıl amazon depo garantili beğenmezsen 1 ay içinde iade hakkın var ben geçen günlerde 2k 240 hz msi monitör aldım 1 tane piksel çıktı 7000 e aldım bedava gibi bir rakam. Bugün çok ama çok ucuz yetişemiyorum asus oled pikselsiz monitör 19 a felan düştü bugün
çoğu kutu hasarlı teşhir ürünfiyatlar güzelde kulaklık vs alırken bir tık düşünerek alın hijyen açısından
sizde fiyat 5.7k mı çıkıyor şefim ? bende 7.2k da2k monitör ve kulaklıklar ilgimi çekti.