birkanoztrk
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 166
Samsung da vs. amiral gemisi cihazlar var mıydı hocam?telefonlar efsane fiyattı bir tane bile alamadım yüksek ihtimal birileri telefon kategorisine bot koymuş
Samsung da vs. amiral gemisi cihazlar var mıydı hocam?telefonlar efsane fiyattı bir tane bile alamadım yüksek ihtimal birileri telefon kategorisine bot koymuş
Ben o yüzden alamadım birkaç şeyi, ürün bitince o hatayı veriyor.Kataloglama hatası mı ne varmış bir monitör de denk geldim o hataya. Amazon a bildirin düzeltiyorlar.
Airpods pro 2 lobi olarak memnunuz vallaAirpods Pro 2 çektim valla bakalım
Tüm indiirmlerin olduğu link var mı? Anasayfası vs gibi. Kablosuz bir şeyler bakıyoruz şuan nova1 kablosuz kullanıyordu.
kasımda paylaşırız merak etme amazon babağ şovunu yaparaylardır sessizce buraya bakıyordum ben her gün bir gün boşlukta istediğim koltuk geldi ve alamadım...
Teşekkür ederim
Amazon depo kategorisinde hepsi gözüküyor hocam ordan bende tek tek bakıyordum
g435 mor sabah 1500 e gitti tekrar stok gelebilir g733 3.8 e geldiTeşekkür ederim![]()
Telegram linki atar mısın özelden hocam?umarım yazdığı gibi pikseli yoktur bunu sırf pikselsiz diye aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Direk yorum olarak atalım çünkü anında bitiyor ana sayfaya eklememin hiçbir avantajı yok şuan yorumları takip etsin arkadaşlar. Telegram kanalından takip ediyorum ben de
Ben teşekkür ederim hocam linki yanlış atmışım düzelttim şimdiTeşekkür ederim![]()
5400 demiş arkadaş tutarsızlık var ürünlerde