ahmttunc
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 641
Tırt sabah 990pro vardı
Hmmmm m2
Tırt sabah 990pro vardı
Hmmmm m2
Pek bı indirim avantaj yok o M2 SSD de ya aşağı yukarı neredeyse yakın 0ları o fiyata
Hmmmm m2
İyi lakin bunda renkler kötü demişler redditteHocam bu monitör nasıldır toplam 3200e geldi bana daha iyisi varsa daha yola cikmadan iptal edeyim.
bu yıl içinde 14-15 bin seviyesine aldım aynı monitörü. çok güzel monitör alın ölü piksel vs rahatsız eden bir şey olursa iade edersiniz.Olu pixel olabilie mi sizce?Alıntıyı görüntüle
arkadaşlar öncelikle para sizin paranız nasıl harcamak istiyorsanız öyle harcarsınız fakat ağım şahım bişey yok, amazonun iade politikası ortada yeri geliyor 1 yıllık ürünü bile prosüdürden dolayı iade alabiliyor. sadece kutusu yırtık çıkma ihtimali çok az ve kulaklık vs. gibi hassas bileşenlerinizinde aksesuarları eksik gelebilir. piyasa fiyatına %20 indirim var ama çok abarttınız gibi geldi. yani dünyayı kurtarcak bir fırsat ben göremedim
4700e nasil geldi yaG272QPF E2 4700'e geldi, sadece kullanılmış olarak belirtiliyordu umarım ölü pikselli gelmez.
Bende Lenovo loq var hocam laptop olarak. Beni tatmin eder mi renk konusunda sizce ?İyi lakin bunda renkler kötü demişler redditte
Ölü pixel vardı ofiyatta4700e nasil geldi ya