🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

kral arada 3k fark var neredeyse %50 fazla yani. philips için diyorum kötü mü yaptım şimdi beni işgillendirdin
Philips iyi zaten alabilirsin. Qpx in renk gamutu daha geniş, parlaklık ve kontrast bakımından biraz daha iyi. Ayrıca 240hz.

Ama Qpx 240hz olmasına rağmen oldukça yavaş bir model. Alacakların bilgisine. Ghosting sorunlu değil ama birazcık ghosting var.

Philips iyi zaten alabilirsin. Qpx in renk gamutu daha geniş, parlaklık ve kontrast bakımından biraz daha iyi. Ayrıca 240hz.

Ama Qpx 240hz olmasına rağmen oldukça yavaş bir model. Alacakların bilgisine. Ghosting sorunlu değil ama birazcık ghosting var.

Qpx görüntü kalitesinde iki modelden de bariz üstün.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

360hz şartsa tamam ama oled in 2.eli bence sacma. Zamanla yanan bir ekrandan bahsediyoruz. Çok yakın fiyatta sıfır 280hz yenileme hızına sahip G6 ile aynı nesil paneli kullanan AW2725D
20 civarına aldım gerekli testler yapılıp kullanılabilir mi sizce tayfun hocam

Bazılarında var tek tek bak hepsine
Ayn farkettim ama bende epomaker th80pro var bir sorunu yok zaten oldukça benzer modeller. Değiştirmem için bi neden yok, olsa düşünürdüm

Philipsle - Qpx arasındaki fiyat farkına değer mi? Bende 2K mönitör bakıyorum.
Philips renkleri çok güzel duruyor.

3k nın pek de bir değeri yok. Görüntü kalitesi için değer bence. Yine de Philips f/p olarak gayet iyi. Alanı üzmez. Gayet iyi bir monitör. Yani bütçe varsa MSI, yoksa Philips alınabilir.

Geri