Hocam 60 ve 120 seçeneği mi var sadece 90 hz seçeneği var mı yoksa? Birde sosyal medyada gezerken ısınıyor mu bunları cevaplarsanız sevinirim.18 e honor 400 aldım, İPhone 11 den gectim büyük konfor oldu. Bence eko sistem sart degilse ıphone 11 mantıklı bir cihaz degil.
Burada ki herhangi bir linke tıkla sonra amazon depo kısmına tıklaAmazon sitesinde ikinci el ürünleri nereden görüntüleyebilirim?
Çok teşekkürler dostum kullanılmış mükemmel yazıyor bende aynısı sipariş verdim bugünG60sd 360hz modelini aldım. Yeni gibi ifadesi bulunan ürünler genelde 0 oluyor. Bana gelen üründe 0 idi. Ancak kutu hasarlı vardı.
60, 120 ve dinamik var. Isınma durumu pek yok. En azından ben rahatsız olmadım. Kutudan cıkan kılıfla kullanıyorum. Ele gelen biraz bir ısı var ama rahatsız olmadım. Yani oldukca az. Bu yüzden ısınıyor diyemem.Hocam 60 ve 120 seçeneği mi var sadece 90 hz seçeneği var mı yoksa? Birde sosyal medyada gezerken ısınıyor mu bunları cevaplarsanız sevinirim.
90 olmaması kötü olmuş ya.60, 120 ve dinamik var. Isınma durumu pek yok. En azından ben rahatsız olmadım. Kutudan cıkan kılıfla kullanıyorum. Ele gelen biraz bir ısı var ama rahatsız olmadım. Yani oldukca az. Bu yüzden ısınıyor diyemem.
Alıntıyı görüntüle
Dinamikte 60hz den hızlı. Ama 120 ile dinamik arasında belirgin bir fark var. Bu yüzden 120 kullanıyorum.90 olmaması kötü olmuş ya.
bende kullanıyorum hocam tavsiye ederim dinamiğe aldım ben90 olmaması kötü olmuş ya.
Ahlaklı ticarete pek alışık değiliz. Malum, ülkemizde ikinci eller sıfır fiyatlarıyla yarışıyor. Gerçekte olması gereken ikinci el fiyatları bunlar diyebilirim çok rahat.Bu ikinci el fırsatlarından sonra normal alışverişlerde zorlanacağım. fiyat algımı bozdu. Artık amazon depo ilk bakacağım yer olacak
Tam alacakken 20k oldu düşerse alacağım inşallah.bende kullanıyorum hocam tavsiye ederim dinamiğe aldım ben
19 du zaten hocam ilk çıktığında daha düşmezTam alacakken 20k oldu düşerse alacağım inşallah.