Ruffian
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,360
Merhabalar bunu dizel araç kullanırken yazıyorum ve merak ettiğim için soruyorum binek araçlarda dizele ne gerek var? çünkü ne ivmelenmesi iyi ne hızlanması otobanda yollar ölüm gibi gelmeye başlıyor ve en zorunuza giden 1.0 tsi diye bir zıvana yapmışlar adam tozunu yutturuyor bana 1.4 turbo dizel kullanıyorum zaten sıkıştırmaya gelmiyor lanet yağ yakıyor karbon emisyonu belli zaten ve bundan dolayıda yediği vergilerde belli yük desen binek araca ne yük atabilirsin ki karavan çektirmeyeceksen onuda yapacaksan Pick-up alman gerek zaten gırgırgırgır acayip bir sesi var klima baş düşmanı devir çeviremediği için daha 40 a gelicem utanmasa 3. vitesi isteyecek klima açıkken düz yolda ışıklarda kalkarken bir can çekişiyor bazen stop etme derecesine geliyor bir kaç kerede söndürdüm manuel araç diyeceksiniz ki ne kullanıyorsun bu kadar anlattın rezil öve öve bitmeyen "alacan gardaş ömrün boyunca binecen sorunsuz yağ su koy geç" denilen 1.4 D4D Toyotanın güya yaptığı en iyi motor ama bana göre tam bir FİYASKO ve yanlış anlaşılmasın aracım daha 110 binde makyajlı 2012 cidden sorunsuzmuş oymuş falan bırakın BMW yi kullandığın gibi bunu kullan bu direkt bir kaç aya gümler sıkıştırılıp yağ yakmaktan ayağının altında yumurta varmış gibi gaza dokunursan hiç zorlamazsan bende ömür boyu sorun çıkartmam durduk yere kolu kırılan birini gördünüz mü? bunu önerip aldıranlara o kadar kinliyim ki yani bu rezil rüsva motoru hangi üst zeka öve öve bitiremiyor çok merak ediyorum neymil tork yüksek lan makyajsızı 190 nm di bunun makyajlıdan sonra 205 yaptılar ondada deli dehşet bi yakıt ekonomisi ve yağ yakma sorunu patladı çok rezil bir motor kimseyede tavsiye etmiyorum sorunsuz diye eşşeğe binmeyin derim satıp benzinli V40 düşünüyorum 1.5 onun hakkındada bilgi verirseniz sevinirim.