🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

hocam ben garanti kullaniyorum ogrenci de degilim calismiyorum 17.5 limit verdiler
Hocam o nasıl oluyor ya, ben bonusgenc kullanıyorum 2k limit verdi, banka kartına epey girdi çıktıda oluyor. Müşteri temsilcisi şubeye başvur dedi

bu masanın eniydi sanırım çok küçük klavye monitör bile zor sığıyor diyorlardı normal fiyatı 2500 e kadar düştü geçtiğimiz haftalarda. Kasımda 2 bile görebilir
76 demiş amazon. Benim masanın 60 normal geliyo bana.

Şuan ben neler kaçırdım diye uzun uzun düşünüyorum. Bt kulaklik lazim bana hayır o değil maaş yatmadı cepte para yok ne zamana kadar sürecek bu olay
Stoklar her saniye tükeniyor. Yeni stoklar gelmez ise yakında biter.

g pro x superlight 2 - 3400tl

ben de internetten kutu açılım videosundan buldum hocam , henüz elime ulaşmadı , skatezlerden yıpranma durumunu anlarsınız zaten ben aşınma bile olduğunu düşünmüyorum
Skatezleri leş zaten direkt değiştirilmeli

Hocam o nasıl oluyor ya, ben bonusgenc kullanıyorum 2k limit verdi, banka kartına epey girdi çıktıda oluyor. Müşteri temsilcisi şubeye başvur dedi
gelire 20k girmistim sanirim hatirlamiyorum kanit istemediler

benimde öyle 10k kart limiti 10 k esnek hesap var 500.000 kredi + 500.000 kart limiti + 500.000 esnek hesap limiti başvurusu yapıyorum şubeye gidin diyor ön onay verildi diyor -_- işten gidemiyorum üşeniyorum yoksa 1.5milyon patlatcam bankayı :/

Peşin alınca da aysonu gelmek bilmiyor, halbu ki limit arttırsalar bir şekil öderiz.
Ben genelde para biriktirdiğimden öyle sorunum olmuyo. Sadece taksitli alınca aynı fiyata yavaş yavaş ödemek büyük avantaj sağlıyor enflasyonlu olan ortamda. Enflasyon olmasa yine dert değil.
Örnek olarak 10k’ya peşin alınca tam olarak 10k gidiyor ama 10k’ya 6 ay taksit ile aldığında enflasyondan dolayı 10k’dan daha az ödemiş oluyorsun. Bu durum koyuyor.

Şu airpods bir daha düşse de alsam ya. Sahi bugün hangi bt kulakiçiler düştü

Geri