freygasm
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,282
Superlight 2 süründürür bunu

Superlight 2 süründürür bunu
Düz modeldex model miydi bu düz model mi ?
Hocam o nasıl oluyor ya, ben bonusgenc kullanıyorum 2k limit verdi, banka kartına epey girdi çıktıda oluyor. Müşteri temsilcisi şubeye başvur dedihocam ben garanti kullaniyorum ogrenci de degilim calismiyorum 17.5 limit verdiler
76 demiş amazon. Benim masanın 60 normal geliyo bana.bu masanın eniydi sanırım çok küçük klavye monitör bile zor sığıyor diyorlardı normal fiyatı 2500 e kadar düştü geçtiğimiz haftalarda. Kasımda 2 bile görebilir
kaça düşüyordu 5k diyor + %20 ile kaça düşerdi hocam ?bitti bile tabi alınırdı
Stoklar her saniye tükeniyor. Yeni stoklar gelmez ise yakında biter.Şuan ben neler kaçırdım diye uzun uzun düşünüyorum. Bt kulaklik lazim bana hayır o değil maaş yatmadı cepte para yok ne zamana kadar sürecek bu olay
reis ama o pikseller artmıyo mubitti bile tabi alınırdı
Benimde öyle L olursa kapıya giriş çıkışı engeller. Bu sebeple alamıyorum.odam ufak olmasa vallahi bende alıcamda alsam odada geçmeye yer kalmayacak -_
Skatezleri leş zaten direkt değiştirilmelig pro x superlight 2 - 3400tl
ben de internetten kutu açılım videosundan buldum hocam , henüz elime ulaşmadı , skatezlerden yıpranma durumunu anlarsınız zaten ben aşınma bile olduğunu düşünmüyorum
gelire 20k girmistim sanirim hatirlamiyorum kanit istemedilerHocam o nasıl oluyor ya, ben bonusgenc kullanıyorum 2k limit verdi, banka kartına epey girdi çıktıda oluyor. Müşteri temsilcisi şubeye başvur dedi
benimde öyle 10k kart limiti 10 k esnek hesap var 500.000 kredi + 500.000 kart limiti + 500.000 esnek hesap limiti başvurusu yapıyorum şubeye gidin diyor ön onay verildi diyor -_- işten gidemiyorum üşeniyorum yoksa 1.5milyon patlatcam bankayı :/Hocam o nasıl oluyor ya, ben bonusgenc kullanıyorum 2k limit verdi, banka kartına epey girdi çıktıda oluyor. Müşteri temsilcisi şubeye başvur dedi
Ben genelde para biriktirdiğimden öyle sorunum olmuyo. Sadece taksitli alınca aynı fiyata yavaş yavaş ödemek büyük avantaj sağlıyor enflasyonlu olan ortamda. Enflasyon olmasa yine dert değil.Peşin alınca da aysonu gelmek bilmiyor, halbu ki limit arttırsalar bir şekil öderiz.