🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Blue daha basslı bir model. Bass ohm unun amacı blue daki bassı yakalamak zaten yanlış bilgilendirme yapmayalım. Zero red doğal ses dengesini sağlarken blue daha enerjik, basslı ses dengesi sağlar. Alan kişi buna göre ayrım yapmalı. Zero:redi yıllardır kullanan biri olarak bass geride bir model.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyun için ses kasma vs. İstiyorsan zero:red daha iyi.
Reis şimdi ben aşırı bass seviyorum castor bass kullandım onun seviyesi fena değil gibiydi genel olarak. Hikayeli oyunlar oynarım müzik dinlerim felan sence blue mu red mi daha iyi olur bana ? Galaxy buds fe kullanıyorum ve ekolayzer ayarım bass odaklı ona göre ikisinden birini iptal edicem.

Blue daha basslı bir model. Bass ohm unun amacı blue daki bassı yakalamak zaten yanlış bilgilendirme yapmayalım. Zero red doğal ses dengesini sağlarken blue daha enerjik, basslı ses dengesi sağlar. Alan kişi buna göre ayrım yapmalı. Zero:redi yıllardır kullanan biri olarak bass geride bir model.
Bass konusunde zero zaten yeterli 10 empadanlik bu aparat ektra bass veriyor dostum ne yanlış bilgilendirmesi? Sürücü olarak ayarlarini yapmayıp tam performans alamıyorsanız sizin hatanız yıllarca boşuna takmaşsin

Tam olarak nereden bakıyoruz o ürünlere? Kaçırdım ben:(

1759353345761.webp

arayan varsa stok geldi 4.2 civarına geliyor

Reis şimdi ben aşırı bass seviyorum castor bass kullandım onun seviyesi fena değil gibiydi genel olarak. Hikayeli oyunlar oynarım müzik dinlerim felan sence blue mu red mi daha iyi olur bana ? Galaxy buds fe kullanıyorum ve ekolayzer ayarım bass odaklı ona göre ikisinden birini iptal edicem.
Oyun vs için istiyorsan zaten yine zero

Dediğim gibi Blue daha enerjik daha V shape bassların önde olduğu bir model. Blue da subwoofer var. Bass isteyen birisi direkt onu almalı.

Genel olarak hikayeli oyunlar ve müzik için kullanırım hocam öyle çok CS oynayan biri değilim internet cekmiyor.
O zaman Zero:Red den çok keyif alırsın bence. Ne ses duyman lazımsa onu veriyor.

Bass konusunde zero zaten yeterli 10 empadanlik bu aparat ektra bass veriyor dostum ne yanlış bilgilendirmesi? Sürücü olarak ayarlarini yapmayıp tam performans alamıyorsanız sizin hatanız yıllarca boşuna takmaşsin
Yok dostum gelip blue dan fazla bass var diye yanlış bilgi vermişsin. Zero:red bass ta daha iyi demişsin ohm eklentisine bakıp :D. Kulaklığı üreten adam neden daha az bass var diye video çekmiş blue ile karşlaştırmasında. Bilmeden yorum yapmamanı öneririm.
1759353523115.webp

Dediğim gibi Blue daha enerjik daha V shape bassların önde olduğu bir model. Blue da subwoofer var. Bass isteyen birisi direkt onu almalı.

O zaman Zero:Red den çok keyif alırsın bence. Ne ses duyman lazımsa onu veriyor.
Galiba blue alcam gibi hocam 😂 ben arkadaşa benim ayarların olduğu şekilde şarkı dinletmistim olum hiçbir şey anlaşılmıyor senin ayarlarla diyor komple kirli bass var diyordu. O yüzden muhtemelen blue tam benlik gibi

Galiba blue alcam gibi hocam 😂 ben arkadaşa benim ayarların olduğu şekilde şarkı dinletmistim olum hiçbir şey anlaşılmıyor senin ayarlarla diyor komple kirli bass var diyordu. O yüzden muhtemelen blue tam benlik gibi
2 kulaklığı da yapan kişinin videolarını izlerseniz hangisinde fazla bass var direkt anlarsınız zaten hocam. Adam blue nin içine subwoofer koymuş sizce zero:red in mi bassı fazla olur k*çı kırık bir empedans adaptörü ile? Zero:red, blue dan bence daha iyi daha dengeli bir iem fakat siz bass istediğiniz için blue almalısınız.

Yok dostum gelip blue dan fazla bass var diye yanlış bilgi vermişsin. Zero:red bass ta daha iyi demişsin ohm eklentisine bakıp :D. Kulaklığı üreten adam neden daha az bass var diye video çekmiş blue ile karşlaştırmasında. Bilmeden yorum yapmamanı öneririm.Alıntıyı görüntüle
CRN'in collab yaptığı red,blue ıvır zıvır alayı çöp.

Geri