🔥İndirim 🔥🔥TürkTelekom Faturalı Yeni Yıldız Tarifeler Koşun 20 GB 195 TL, 40GB 295 TL🔥🔥

DonYılmaz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,186
HAT GEÇİŞİ VE YENİ MÜŞTERİYE ÖZELDİR!!!!

Ekler

• IMG_20251002_075050.webp
    IMG_20251002_075050.webp
    97.9 KB · Hit: 683
Bursa da oturanlar 2 kere düşünsün. Ben düşünmedim pişman oldum.
Turkcell den sonra pişman ettirdi. Ne internet çekiyor ne doğru düzgün telefonla konuşabiliyorum. Evimde bazen hat yok yazdığı oluyor. Merkezde ve yüksek katlı apartmanda oturuyorum.
Turktelekoma geçmeden önce istediğim zaman bağlanabildiğim müşteri hizmetlerine artık bağlanmak imkansız hale geldi. Gerçi bağlansanda bir şey fark etmiyor.
Ucız etin yahnisi misali 1 sene katlanıcam mecbur...

Ekleme yapayım bazı illere özel sınırsız sosyal medya + 50gb 460tl. Benim gibi deli internet kullananlar düşünebilir dün geçtim daha.

HAT GEÇİŞİ VE YENİ MÜŞTERİYE ÖZELDİR!!!!

Gözlerim sınırsız sosyal medyalı aradı ve buldu ama kazık fiyatı Netflix ilk 6 ay hediye sanırım yanında ama fiyat kazık olmuş 40gb 2000 dk 250 SMS sınırsız sosyal medya x yaay Instagram facebook youtube whatsapp dahil 368 e kullanıyorum

aman aman şehrin merkezinde bile ulaşılmıyordu bana bu operatörü kullanırken. uzak dursun

istanbulun ortasında arka odaya geçince çekmiyo allah kahretmesin aksldnjdslkdmd

Vodafoneliyim. 31 Ekim'de taahütüm bitiyor. Şu an geçebilir miyim buna?

Vodafoneliyim. 31 Ekim'de taahütüm bitiyor. Şu an geçebilir miyim buna?
taahhüdün bitmesine son 30 gün kala cayma bedeli ödemeden geçebiliyorsun. Yine de teyit için müşteri hizmetlerini arayıp sor

Türkcelde kalon pişman olmayın. Adamlar internetim bitince 450 lirayı kitliyor. Uygulamadan sınır aşımını da yapamadım. Müşteri hizmetleri ile görüşmek çok zor.

1759386839564.webp

turktelekom

Valla çok iyimiş ya. Benim bulunduğum ilde en iyi çeken hat bunlarınki. Türkcell çok kötü burda. Benim kendi taahhütüm de Aralıkta bitiyor. Yoksa buna geçerdim direk.

Geri