Miro ATX için Küçük Kasalar Hakkında ve Bu Nasıl?

@ghurtey ya, Satıcı:DEY ELEKTRONİK en ucuzuydu ama yorumlarını okuyunca bayağı riskli gözüküyor, fatura kesmiyor yanlış kesiyor ve ilgilenmiyormuş. onun haricinde 4.656 TL var, bilemiyorum, en son topladığımda birkaç sene evvel bin liraya falan almıştım plastik atx bir kasaydı ama normaldi. Bir yanım al geç diyor ama şimdi alırsam elimde sadece kasa olacak.
İncehesap'ta 4900 civarı. Cuma günü gaming gecesinde 4000-4200 arasına düşebilir.

İncehesap'ta 4900 civarı. Cuma günü gaming gecesinde 4000-4200 arasına düşebilir.
Teşekkür ederim, belki birkaç bileşen de alırım. İncehesap'ı hiç kullanmadım iyi mdiir, şimdiden üyelik oluşturayım mı?

Teşekkür ederim, belki birkaç bileşen de alırım. İncehesap'ı hiç kullanmadım iyi mdiir, şimdiden üyelik oluşturayım mı?
İncehesap güvenilirdir. Lian li yetkili satıcısı bir problem yaşamazsınız. Benim kasayı yeni çıktığında oradan almıştım.

Bu kadar sinir ve strese gerek yok dedim çünkü ürün incehesapta indirime girmişti, normal fiyatına göre daha ucuzdu, bir saat düşündükten ve aman be dedikten sonra aldım.

1759529348657.webp

Umarım değer, şu an sadece kasayı almış oldum, monitöre hala bakıyorum, ancak Amazonda tekrar kendisi tarafından satışmasını bekliyorum bilmem ne bir satıcı biraz pahalıya satıyor amazonun önceki fiyatına göre ve ben sonradan fark ettim.

Bakalım. Gelince bir sağını solunu kontrol edip diğer parçaları araştırırım.

@ghurtey teşekkürler.

Bu kadar sinir ve strese gerek yok dedim çünkü ürün incehesapta indirime girmişti, normal fiyatına göre daha ucuzdu, bir saat düşündükten ve aman be dedikten sonra aldım.

Alıntıyı görüntüle

Umarım değer, şu an sadece kasayı almış oldum, monitöre hala bakıyorum, ancak Amazonda tekrar kendisi tarafından satışmasını bekliyorum bilmem ne bir satıcı biraz pahalıya satıyor amazonun önceki fiyatına göre ve ben sonradan fark ettim.

Bakalım. Gelince bir sağını solunu kontrol edip diğer parçaları araştırırım.

@ghurtey teşekkürler.
Rica ederim.

Geri