Perfectshot06
Moderatör
- Reaksiyon skoru
- 16,469
Drone sevdanız varsa alınır hocam.Dji Mini 4k 9.700 TL civarına geliyor alınır mı arkadaşlar?
Drone sevdanız varsa alınır hocam.Dji Mini 4k 9.700 TL civarına geliyor alınır mı arkadaşlar?
Depo ürün acıkalamarında eksik parça cıkabilir diye bir ibare vardı amazon görmüştür benceVe amazon bunu görmemiş mi.
avata2 46k'dan satıldıo fiyata iyi bence. dji neo daha zevkli bir alet ama. avata 2 bile satmışlar ki fiyatını merak ettim en iyisi o
Hocam acaba sadece kırmızı renkte kalabiliyor mu ve her bilgisayar kapanıp açıldığında ışıkları kendi kendine değiştiriyor mu yoksa en son seçtiğinizde mi kalıyor?Bende bundan var memnunum https://www.havitstore.com.tr/havit...oth-masaustu-oyuncu-hoparloru-bt-5.3-baglanti
stok coktur alan cok varAlıntıyı görüntüleBeyler bunu sipariş verdim ama enayilik mi ettim ? ürün hala stokda duruyor alalıda 15 dk falan oldu talep yok acaba bu fiyatlardamıydı hep?
Kronik sorunlu kesinlikle değil VA panel kullanmanın günahı var ama günahı en az olan model.G65b aldık ama her yerde kronik sorunları yazılmış üstüne bir de iade ürün olunca düşündürüyor. Kullanan,tecrübesi olan yazabilir mi?
çok iyi bu arada. ikini el için biraz riskli bi ürün tabi. alırmıydım bilmiyorum. ama yinede iyi. alanın dji a kayıt yapılmışmı ona bakması lazım buredaysa eğer. ben 60k ya almıştım 7 ay önce.avata2 46k'dan satıldı
Değil hocam, Asus rog keris ii ace daha iyi. Tabi aynı kategori değiller. Asus ergo oyuncu mouse. Diğeri standartİyi tabii ki
Ürünün çalışmasını engelleyebilecek bir parçaDepo ürün acıkalamarında eksik parça cıkabilir diye bir ibare vardı amazon görmüştür bence
ÇaktırmaÜrünün çalışmasını engelleyebilecek bir parça![]()