RPchepfoxCS
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 495
bilerek aynı gün teslimat aldım ümidim yoktu geldiBunların gönderildiğini görmüştüm de kargodan geri çekerler diye düşünmüştüm şans![]()
bilerek aynı gün teslimat aldım ümidim yoktu geldiBunların gönderildiğini görmüştüm de kargodan geri çekerler diye düşünmüştüm şans![]()
yamuk değil demi arkadaşlar
ben çok iyi sırdaşımdır
Bende 3. Nesil var. Biraz kulak yapısıyla alakalı. Almadan önce baya araştırmıştım. Kulaklıkta herhangi bir problem yok. Kimisinin kulağını ağrıtıyor kimisini ağrıtmıyor hocam. Aynı kulaklı ben takıyorum 1 saatten sonra ağrı yapıyor, eşim saatlerce takıyor ağrı yapmıyor. Kulak yapısıyla alakalı tamamenBende airpods 4 anc modeli var, karıştırmıyorum.Silikonları olmadığı için acayip bir kulak ağrısı yapıyor.Bunun yanı sıra, dışarıya yüksek desibelde sesde veriyor.
Ne ara aldılar be bekliyorum sabahtan beri anca parayı çözdümXbox Wireless Controller Velocity Green
2.203,24 TL
Xbox Wireless Controller Velocity Green (Microsoft Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Xbox Wireless Controller Velocity Green (Microsoft Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
O nasıl oldu lanherkes amazon deposuna odaklanmışken sessiz sedasız teknosayı boşaltan varmıpiyasa fiyatı 17k aldığım fiyat 126 şaka gibi elim ayağım titriyor hala
Alıntıyı görüntüle
Şans işi ben şansımı denemek için bile almıyorum artık hep iptal oluyorbilerek aynı gün teslimat aldım ümidim yoktu geldi
30tl ye kaçırdığım kahve makinalarına yanıyordum dün,bugün işler tersine döndüŞans işi ben şansımı denemek için bile almıyorum artık hep iptal oluyor![]()
ben guzel sır tutarım reis30tl ye kaçırdığım kahve makinalarına yanıyordum dün,bugün işler tersine döndü![]()
teknosanin o fiyata onları göndermesi imkansız hediye çeki yada bonus tarzı bir şey kullanılmış![]()
![]()
yalan söylecek halim yok hocam
Gruplarda paylaşıldı görmüşsün almışsın neyin sırrı onu anlamadım çok büyük bir şey başarmadın yaniAlıntıyı görüntüle
yalan söylecek halim yok hocam