İlk Videom Nasıl Olmuş?

Merhaba dün gece 2. el aldığım MSI RX570 GAMİNG (X mi değil mi bilmiyorum nereden anlarım kartı çalıştırmadan?) İçini açıp videosunu çektik hayatımda ilk kez ekran kartı açtığım için tabi biraz yavaştım, kanalın da ilk videosu oldu sizce güze olmuş mu video?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Video:
Video acemide olsa güzel eline sağlık.
Bu arada 1080Ti dan RX570 e nasıl düştün ya :D?.

Annen arkada süpürge mi yapıyor ? :D
Video yapmak aklıma geldi o anda o ses.... SÜPÜRGE

Hocam ekran kartını seninde gösterdiğini gibi açıp içini temizlediğimde garanti dışı kalır mı acaba?
Kart 5 aylık.
Hem içini temizleyeceğim hem de termal macun sürerim (Arctic mx 4)
Bu arada güzel video like attım bile <3
Garanti dışı kalır fakat garantide değiştirirsen kalmaz

Video yapmak aklıma geldi o anda o ses.... SÜPÜRGE

Garanti dışı kalır fakat garantide değiştirirsen kalmaz
Garantiye verirsen bakımını yollayıp verirler kardeşim haberin olsun benim ekran kartım aşırı ısınıyordu şuanki kullandığım 1050 ti 90 95 derece görüyordu garantiye verdim bakımını soğutma bloklarını herşeyini yapıp gönderdiler bana bakımını garanti yapıp verir.

Güzel video eline sağlık.

Ama ekran kartına öyle direk elle dokunma :) Statik elektrik varsa sıkıntı olur.
Doğru aslında olabilir ama artık yeni elektronik ürünlerde statik elektrik artık neredeyse hiç yok diye biliyorum

Hocam güzel bir ışık kaynağı olsa daha iyi olur sesini telefondan alıyorsun büyük ihtimalle ufakta olsa yaka mikrofonu almanı tavsiye ederim bide ailen çok gürültü yapıyormuş :D
Normalde böyle değil video çekmek aklıma gelince böyle oldu ama bir yaka mikrofonu alacağım

olum benim aşırı uykum vardı. sabah bi yatayım dedim sırada :D hocalar bile farketmemiş yok yazdılar beni 5 ders boyunca :D yok yazdılar
Ben okulda en sinirli hocanın dersinde iken gözümü kapadım ders bitmişti

Geri