Öneri Motoruma hangi marka model yağ koymalıyım

dyron

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
236
mondial sfc 100 motorum bi arkadaşım motul 5000 önerdi ben normalde castrol bakıyodum

Motul Castrol'den daha iyidir.
Böyle bir şey yok. Bu BMW Mercedes'ten iyidir. Porsche Lamborghini'den iyidir, Canon Nikon'dan iyidir demek gibi bişey. Marka karşılaştırılması yapılamaz, model karşılaştırması yapılır. Ayrıca piyasa Motulun çakmasıyla dolu.

Castrol Power 1 yarı sentetik yağ, Motul 5000 mineral yağ. Örneğin Motul 5000'in Castrol Power 1 den iyi olma şansı yok.

Ha 4 silindir 1000cc motorun vardır, Motul 300V ile Castrol Power1 ultimate arasında kalırsın, 300V öneririm tabi.

Sonuç; Castrol Power 1 al, keyfine bak dostum.

Böyle bir şey yok. Bu BMW Mercedes'ten iyidir. Porsche Lamborghini'den iyidir, Canon Nikon'dan iyidir demek gibi bişey. Marka karşılaştırılması yapılamaz, model karşılaştırması yapılır. Ayrıca piyasa Motulun çakmasıyla dolu.

Castrol Power 1 yarı sentetik yağ, Motul 5000 mineral yağ. Örneğin Motul 5000'in Castrol Power 1 den iyi olma şansı yok.

Ha 4 silindir 1000cc motorun vardır, Motul 300V ile Castrol Power1 ultimate arasında kalırsın, 300V öneririm tabi.

Doğru, ürün bazlı kıyaslama yapmak gerekir, ancak bilgin yanlış. 5000 mineral değil, yarı sentetik.

250 cc motorum var yeni aldım zincir için yağ önerir misiniz?

eyvallah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu satıcıdan alınır mı

Doğru, ürün bazlı kıyaslama yapmak gerekir, ancak bilgin yanlış. 5000 mineral değil, yarı sentetik.
Sen de haklısın, düz 5000 yazınca, 3000'e gitti kafam, o yüzden mineral yazdım.

eyvallah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu satıcıdan alınır mı
Alınabilir bence. Çünkü Parçaxparça şirket sahibi Aslan ARSLAN diye biriymiş. Bu adam Castrol yetkili satış bayisi mi onu bulamadım, ama motul yetkili satış bayisi. Motulu orjinal satıp, castrolü çakma satmaz heralde.

1759432037562.webp

1759432077779.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,197,390
Üyeler
190,195
Son üye
furkanborja17
Geri