Hawk mu Zio mu ? (CEVAP)

majdi04

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhaba arkadaşlar,
“Hawk mı Zio mu?” sorusunun cevabını merak edenler için kendi deneyimimi paylaşmak istiyorum.

Bir haftadır oyuncu koltuğu arıyorum ama forumlarda net bir bilgi bulamadım. Çoğu kişi sadece kendi aldığı üründen bahsediyor. Bir arkadaşımda Zio marka koltuk vardı, bu yüzden Hawk ve Zio arasında kaldım. Sonunda ikisini de mağazada denemeye karar verdim.

Hawk tarafında dört modeli denedim, bunların içinde bana en rahat gelen Fame modeli oldu.
Zio’ya gelince, genel olarak Hawk’tan daha iyi hissettirdi. Özellikle Venom XL modeli oldukça rahat geldi.

yani Hawk marka çok bilindik olsa da bence tercih edilmez

Benim aldığım model: Venom XL Deep Black (henüz elime ulaşmadı).
| NOT : XL sadece daha büyük değilmiş süngeri daha rahatmış o yüzden 72 kilo olmama rağmen XL tercih ettim |

Tabii rahatlık kişiden kişiye değişir, benim için uygun olan sizin için farklı olabilir. Yine de iki markanın çoğu modelini deneyip karşılaştıran pek kimse olmadığı için kendi tecrübemi paylaşmak istedim.

Yorumlarınızdan anladığım kadarıyla :
Sert (ortopedik) sünger tercih edenler ---> Hawk
Yumuşak sünger tercih edenler --> Zio ( XL modeli daha yumuşak )

Son düzenleme:
fiyat farkı ne kadar? ayrıca bir marka daha eklemek istiyorum : Exvega. koltuk arayışında olanlara bakmalarını tavsiye ederim.

Hawkı 2-3 senedir sürekli belli bir açıda yatmalı olarak kullanıyorum, herhangi bir ses bile çıkartmıyor hala çok iyi mekanizması sağlam ama rahatlık konusunda hiç rahat değil.

fiyat farkı ne kadar? ayrıca bir marka daha eklemek istiyorum : Exvega. koltuk arayışında olanlara bakmalarını tavsiye ederim
fiyatlar tam aklımda değil ama şuan her iki marka indirimde sitesinde bakabilirsiniz

Exvega hakkında bilgim yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hawkı 2-3 senedir sürekli belli bir açıda yatmalı olarak kullanıyorum, herhangi bir ses bile çıkartmıyor hala çok iyi mekanizması sağlam ama rahatlık konusunda hiç rahat değil.
Evet maalesef rahatlık konusunda gerçekten deneyince beni üzdü

Merhaba arkadaşlar,
“Hawk mı Zio mu?” sorusunun cevabını merak edenler için kendi deneyimimi paylaşmak istiyorum.

Bir haftadır oyuncu koltuğu arıyorum ama forumlarda net bir bilgi bulamadım. Çoğu kişi sadece kendi aldığı üründen bahsediyor. Bir arkadaşımda Zio marka koltuk vardı, bu yüzden Hawk ve Zio arasında kaldım. Sonunda ikisini de mağazada denemeye karar verdim.

Hawk tarafında dört modeli denedim, bunların içinde bana en rahat gelen Fame modeli oldu.
Zio’ya gelince, genel olarak Hawk’tan daha iyi hissettirdi. Özellikle Venom XL modeli oldukça rahat geldi.

| NOT : XL sadece daha büyük değilmiş süngeri daha rahatmış o yüzden 72 kilo olmama rağmen XL tercih ettim |

Tabii rahatlık kişiden kişiye değişir, benim için uygun olan sizin için farklı olabilir. Yine de iki markanın çoğu modelini deneyip karşılaştıran pek kimse olmadığı için kendi tecrübemi paylaşmak istedim.
2.5 sene önce Hawk Future aldım. Dayanıklılık konusunda herhangi bir sorun yaşamadım ama uzun süre oturunca sanki ağrı oluyor. Rahatlık 6/10 denebilir.

Oyuncu koltuğu alınması en zor şey olabilir. Ben henüz almadım ancak o kadar çok bilgi kirliliği ve deneyim yorumu var ki ne alacağımı şaşırdım

2.5 sene önce Hawk Future aldım. Dayanıklılık konusunda herhangi bir sorun yaşamadım ama uzun süre oturunca sanki ağrı oluyor. Rahatlık 6/10 denebilir.
Evet ve bu gerçek bi sorun çünkü koltuklar felaket fiyatlarla satılıyor o kadar para verip ağrı yapması sıkıntı

Oyuncu koltuğu alınması en zor şey olabilir. Ben henüz almadım ancak o kadar çok bilgi kirliliği ve deneyim yorumu var ki ne alacağımı şaşırdım
Benim de aynı 10 yıllık dandik ofis koltuğu kullanıyordum sırf ne alacağımı bilmediğimden

ama şimdi denedikten sonra Zio XL öneririm hatta istanbulda yaşıyorsan kendin dene bence

3.5 sene kadar önce aynı ikilemi yaşayıp, aynı şekilde almadan önce Hawk, Xdrive'ı da deneyimleyip en son Zio almıştım, hala kullanıyorum, oldukça rahat.

fiyatların maşallahı var asla hak etmiyorlar , 4500 bandına havit indirimlerini takip etmekte fayda var.

zamanında 800 tl ye xprime omega almıstım senelerdir halada kullanıyorum hangi marka alırsan al kumaş olmasına dikkat et

3.5 sene kadar önce aynı ikilemi yaşayıp, aynı şekilde almadan önce Hawk, Xdrive'ı da deneyimleyip en son Zio almıştım, hala kullanıyorum, oldukça rahat.
Xdrive nasıldı ? onun da bir sürü modeli var çok kafa karıştırıcı

Merhaba arkadaşlar,

Arkadaşlar hawk mi zio mu bilmem ama zio hakkında yorum :

Ben 120 kg civarlarında 190 boyunda yağ oranı normalden yüksek ama kaslı kalıplı güçlü bir lavuğum bilmiyorum bunun etkisi var mı yok mu ondan söyleyim dedim. 2.5 sene önce ziodan 130 kg kadar dayanıklı olduğu iddia edilen "Valor Hybrid - Fabric Jet Black × 1" fiyatı o zaman diğerlerine göre biraz pahalıydı. Neyse 1.5 sene sonra alt aksamı kırıldı, rica ettim bana aksam gönderdiler ama "yarasa aksam" gönderilmedi daha ucuz ve daha az kullanışlı olan gönderildi ve ben de eyvallah dedim umursamadım. Verilen aksam daha dün evet dün 2.10.2025 tarihinde gene kırıldı. Yani açıkcası bilmiyorum bu bu kadar kolay olmamalı indirimle 810 TL'ye gene ucuz olan aksamdan aldım gelince takacam. Diğer koltukları deneyimlemedim ama zioda ses çıkarma ve biraz da aksamda bazen sapıtma oluyor. Resimleri de atıyorum : 1. ilk yarasa olan 2. resim de yolladıkları. Benim gibi tosunlara duyurulur.

1759481982004.webp
1759481995891.webp

fiyatların maşallahı var asla hak etmiyorlar , 4500 bandına havit indirimlerini takip etmekte fayda var.
Havit markasını deneyen var mı ? diğer markalara göre nasıl

zamanında 800 tl ye xprime omega almıstım senelerdir halada kullanıyorum hangi marka alırsan al kumaş olmasına dikkat et
ya tabi bir ağrı yapmadığı sürece sorun yok da
sorun o kadar pahalı olup Hawk gibi bilinen marka ağrı yapıyor sonuçta konfor çok önemli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,295
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri