Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Arkadaşlar koltuk ihtiyacım var bu hafta hawk koltuk indirimde görünüyor geçen hafta da vardı yanlış hatırlamıyorsam bu hafta ne kadara düşerse almak mantıklı olur farklı sitelerde falan yıl sonu indirimlerinde daha düşüğe bulabilir miyim acaba

Fab v4 de indirime girdi farkları nelerdir bilmiyorum ama fiyatlarını kıyaslayabilirsin indirim oranına göre
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lian Li 207 ve B850 alıp çıkıcam kaç haftadır ikisi de beyaz açılıyor arkadaş ne beyaz aşkıymış bu ya. Buz dolabı alıyoruz sanki.
B850 uygun fiyata düşerse istemesemde alacağım gibi aklımı çok çeliyor valla

Fab v4 de indirime girdi farkları nelerdir bilmiyorum ama fiyatlarını kıyaslayabilirsin indirim oranına göre

B850 uygun fiyata düşerse istemesemde alacağım gibi aklımı çok çeliyor valla
Aynen onu da gördüm şimdi muhtemelen aynı derecede indirim olur araştırmıştım zamanında tek farkları renkleriymiş v1 v2 diye her renge farklı isim vermişler.

Aynen abi gaming gecesi ertesi gün kargo...

1759513556038.webp

ertesi gün kargoya verildiğinin bi güvencesi var mı? kargoya Vermezlerse yasal olarak hakkımız yok mu
Mesafeli sözleşme kapsamında satın alınan ürün ne kadar sürede teslim edilmelidir?
İnternet veya telefon üzerinden yapılan alışverişlerde taahhüt edilen bir süre yoksa en geç otuz gün içerisinde satıcı malı göndermek zorundadır. Eğer bu süre içerisinde mal gönderilmez ise, tüketici sözleşmeyi feshederek on dört gün içerisinde yasal faiziyle birlikte tüm ödemelerini geri alma hakkına sahiptir.

benim soğutucunun stoğu yoktu 10 günde gelmişti kargosu

x870 ve b850 arasında port farkı dışında pek bir fark var mı
Stoksuz ürün satıyorlarsa daha da komik :D

Geri