❌İndirim Bitti! 6,899 TL Colorful BATTLE-AX B650A-GHA WIFI V14

b650 battle axden farki ne
hangi model?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Böyle markalara para vermeyin zaten bu paraya çok rahat MSİ veya Asus bulunur.
geç kaldın cahil kardeşim hadi inine git uyu

bu 5kya satilan olan8ndan
b650m plus diyorsan daha mosfet soğutucular 3 m2 slotu var 2si pasif soğutmalı. Matx değil düz atx daha büyük. 15 faz değil 19 faz. Birkaç port vs de farklı aradaki farka değer.

hangi model?

geç kaldın cahil kardeşim hadi inine git uyu

b650m plus diyorsan daha mosfet soğutucular 3 m2 slotu var 2si pasif soğutmalı. Matx değil düz atx daha büyük. 15 faz değil 19 faz. Birkaç port vs de farklı aradaki farka değer.
1759526748379.webp

yes be eleman uyarısını yemiş mod ekibine son günlerde bayılıyorum

Alıntıyı görüntüle
yes be eleman uyarısını yemiş mod grubuna son günlerde bayılıyorum
hocam konudan bağımsız 7800x3dye oc yapmak istiyorum. sen standarttamı kullanıyosun? Bende 360mm sıvı soğutma var 5ghzlere kadar çıkıyo sanırım işlemci oc ile ilgili varmı bilgin nasıl yapılması gerektiği hakkında

hocam konudan bağımsız 7800x3dye oc yapmak istiyorum. sen standarttamı kullanıyosun? Bende 360mm sıvı soğutma var 5ghzlere kadar çıkıyo sanırım işlemci oc ile ilgili varmı bilgin nasıl yapılması gerektiği hakkında
ben x3d turbo mod pbo açtım daha da bir şey yapmadım ihtiyacım da yok. Bildiğim kadarıyla da x3d işlemcilerde oc pek verimli olmuyor. Kısaca bilgim yok ayrı konu aç ama verimsiz diye biliyom

ben x3d turbo mod pbo açtım daha da bir şey yapmadım ihtiyacım da yok. Bildiğim kadarıyla da x3d işlemcilerde oc pek verimli olmuyor. Kısaca bilgim yok ayrı konu aç ama verimsiz diye biliyom
anladım hocam pboyu bende açtım birde x3dyi enabled yapmıştım sanırım yada başka birşeydi. sağolun

Bios sorunu falan yok hocam bende de b650m white var. Geldiği bios güncelledim yenisi de çıkmış yarın güncellerim herhalde şu an üşeniyom. Onlarca ayarı rahatça yaptım hiç de pc çökmedi
Bios ciddi problemli bence hocam. Aynısını ben de gaming gecesi indiriminden aldım. Şu anki bios sürümü 1003. 1006 güncellemeye çalıştığımda bios update failed hatası alıyorum. Türkçe bir video buldum youtube üzerinde. Biosta chipset başlığında me configuration ayarına girmemiz gerektiğini söylüyor ancak benim biosta öyle bir ayar bile yok. Yani kaç yılındayız saçma sapan arayüzlerle bios update yapmaya çalışıyoruz Allah kahretsin böyle işi. Çıldırmamak elde değil.

Geri