Gamepad önerileriniz nedir

JUNİPER

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
2800
Bana önerebileceğiniz bilgisayarda kullanmak için bir gamepad var mı fiyatı absürt olmasın hemen bozulmasın yeter

Yurt içinden alıcaksan GameSir Super Nova yurt dışından alıcaksan GameSir Cyclone 2 yurt dışından alıcaksan Whatgeek'ten alabilirsin

Bunların tasarımları niye bu kadar berbat? Daha güzel görünen bir öneriniz var mı merak ettim.
Nasıl bir şey istiyorsunuz görünüm olarak? Sade siyah beyaz bir şey mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buna bakabilirsiniz. Aknesrule koduyla %10 indirim de yapılıyor

Hayır aslında Xbox kontrolcüleri gibi bir şey arıyorum. Düz renk değil de, renkli face tuşları da olan tarzda.

Bunların tasarımları niye bu kadar berbat? Daha güzel görünen bir öneriniz var mı merak ettim.

Bence önemli olan, paranızın hakkını verecek özelliklere sahip olması. Çok favorim olmasa da ATK Battle Axe Pro’ya bakabilirsiniz, ancak söylediklerime kıyasla biraz geride kalıyor.

Mesela şöyle bir şey nasıldır:

Bence önemli olan, paranızın hakkını verecek özelliklere sahip olması. Çok favorim olmasa da ATK Battle Axe Pro’ya bakabilirsiniz, ancak söylediklerime kıyasla biraz geride kalıyor.
Bunda tam gaming havası varmış, evet.

Mesela şöyle bir şey nasıldır:

Bunda tam gaming havası varmış, evet.
söylediğim gamepadlere göre düşük kalıyor

Hocam bu siteden sadece paypal ile alışveriş yapılıyor diye hatırlıyorum, siz kredi kartıyla mı alışveriş yaptınız. Bu arada attığınız model baya güzel duruyor

Hocam bu siteden sadece paypal ile alışveriş yapılıyor diye hatırlıyorum, siz kredi kartıyla mı alışveriş yaptınız. Bu arada attığınız model baya güzel duruyor
Paypal altyapısını kullandıkları için banka veya kredi kartınızla alışveriş yapmak istediğinizde hata veriyor. Ben paypal'ı en son kullanalı 10 yıldan fazla oldu. Şuan VPN vs. birşeyler yapıyorlar ama pek anlamıyorum ve riske giremem. Sadede gelecek olursam başka bir sitede aynı böyleydi orada satıcıya durumu anlattım bana başka bir siteden URL verdi oradan satın alım yaptım ve ona sipariş numarasını paylaştım şimdi ürünlerin gönderilmesini bekliyorum. Aknes için de şuan yazıyorum ama tatildemişler bakalım ne diyecekler. Eğer bu yöntemi kabul ederler ve ürün elime ulaşırsa forumdan paylaşırım. Şuan için güvenle alışveriş yapabileceğiniz yurtdışı sitesi olarak Whatgeek var. Bunun dışında Gamesir ve Easysmx'in kendi siteleri var. Buralardan sorunsuz bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz. Gümrük, kargo firması, fatura bedeli vb. taleplerinizi de mail yoluyla yazarsınız.

@federalper hocam alışveriş yaptı. Ben de yakında yapacağım ona tam sorabilirsiniz

1759607667694.webp

Bu seçeneği seçtiniz mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,485
Üyeler
186,341
Son üye
Kumc7
Geri