Bunların tasarımları niye bu kadar berbat? Daha güzel görünen bir öneriniz var mı merak ettim.Yurt içinden alıcaksan GameSir Super Nova yurt dışından alıcaksan GameSir Cyclone 2
Nasıl bir şey istiyorsunuz görünüm olarak? Sade siyah beyaz bir şey miBunların tasarımları niye bu kadar berbat? Daha güzel görünen bir öneriniz var mı merak ettim.
aknes.com
Hayır aslında Xbox kontrolcüleri gibi bir şey arıyorum. Düz renk değil de, renkli face tuşları da olan tarzda.Nasıl bir şey istiyorsunuz görünüm olarak? Sade siyah beyaz bir şey mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Buna bakabilirsiniz. Aknesrule koduyla %10 indirim de yapılıyor![]()
GuliKit ES PRO Fastest Wireless Controller – TMR Anti-Snapback Joysticks, Lowest Wireless Latency 3.25ms, Compatible with PC/Switch/Android/Switch 2 Wake-up,30h Battery, Gyro&Turbo for FPS
About this item WORLD FASTEST WIRELESS SPEED: Featuring GuliKit Hyperlink 2 revolutionary wireless dynamic channel selection technology, delivers the world lowest 3.25ms delay with 730Hz polling rate in Bluetooth mode on PC, and the lowest 1.87ms delay with 1000Hz polling rate in wired mode...aknes.com
Bunların tasarımları niye bu kadar berbat? Daha güzel görünen bir öneriniz var mı merak ettim.
Bunda tam gaming havası varmış, evet.Bence önemli olan, paranızın hakkını verecek özelliklere sahip olması. Çok favorim olmasa da ATK Battle Axe Pro’ya bakabilirsiniz, ancak söylediklerime kıyasla biraz geride kalıyor.
söylediğim gamepadlere göre düşük kalıyorMesela şöyle bir şey nasıldır:
![]()
Fantech Shooter III Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bunda tam gaming havası varmış, evet.
Hocam bu siteden sadece paypal ile alışveriş yapılıyor diye hatırlıyorum, siz kredi kartıyla mı alışveriş yaptınız. Bu arada attığınız model baya güzel duruyorNasıl bir şey istiyorsunuz görünüm olarak? Sade siyah beyaz bir şey mi
Buna bakabilirsiniz. Aknesrule koduyla %10 indirim de yapılıyor![]()
GuliKit ES PRO Fastest Wireless Controller – TMR Anti-Snapback Joysticks, Lowest Wireless Latency 3.25ms, Compatible with PC/Switch/Android/Switch 2 Wake-up,30h Battery, Gyro&Turbo for FPS
About this item WORLD FASTEST WIRELESS SPEED: Featuring GuliKit Hyperlink 2 revolutionary wireless dynamic channel selection technology, delivers the world lowest 3.25ms delay with 730Hz polling rate in Bluetooth mode on PC, and the lowest 1.87ms delay with 1000Hz polling rate in wired mode...aknes.com
Paypal altyapısını kullandıkları için banka veya kredi kartınızla alışveriş yapmak istediğinizde hata veriyor. Ben paypal'ı en son kullanalı 10 yıldan fazla oldu. Şuan VPN vs. birşeyler yapıyorlar ama pek anlamıyorum ve riske giremem. Sadede gelecek olursam başka bir sitede aynı böyleydi orada satıcıya durumu anlattım bana başka bir siteden URL verdi oradan satın alım yaptım ve ona sipariş numarasını paylaştım şimdi ürünlerin gönderilmesini bekliyorum. Aknes için de şuan yazıyorum ama tatildemişler bakalım ne diyecekler. Eğer bu yöntemi kabul ederler ve ürün elime ulaşırsa forumdan paylaşırım. Şuan için güvenle alışveriş yapabileceğiniz yurtdışı sitesi olarak Whatgeek var. Bunun dışında Gamesir ve Easysmx'in kendi siteleri var. Buralardan sorunsuz bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz. Gümrük, kargo firması, fatura bedeli vb. taleplerinizi de mail yoluyla yazarsınız.Hocam bu siteden sadece paypal ile alışveriş yapılıyor diye hatırlıyorum, siz kredi kartıyla mı alışveriş yaptınız. Bu arada attığınız model baya güzel duruyor
@federalper hocam alışveriş yaptı. Ben de yakında yapacağım ona tam sorabilirsinizHocam bu siteden sadece paypal ile alışveriş yapılıyor diye hatırlıyorum, siz kredi kartıyla mı alışveriş yaptınız. Bu arada attığınız model baya güzel duruyor
Hocam bu siteden sadece paypal ile alışveriş yapılıyor diye hatırlıyorum, siz kredi kartıyla mı alışveriş yaptınız. Bu arada attığınız model baya güzel duruyor
Discover acaba bizim troy kartları da kapsıyor mu gerçekten bir meraklandım şimdi. Deneyen var mı?Alıntıyı görüntüle
Bu seçeneği seçtiniz mi