🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Oled monitörlerde ışık sızması olmaz. Samsung'un oled modellerinde yansımayı azaltan bir kaplama var bu kaplama ışığın ekrana yansıdığı bir senaryoda ışığı alabildiğince ekrana yayıyor. Yani parlak ekranda 5 10 cm olan ışık yansıması Samsung kaplaması ile ekranın ciddi bir bölümünü kaplayabiliyor. Smart olmayan modellerde hoparlör yok, monitör üzerindeki ses ayarı monitörün 3,5mm jak girişine bağlanan aygıtı kontrol etmeye yarıyor.
Oled modellere hoparlör koyulmaması çok garip, samsung g65b 2k 240hz VA panel smart monitör kullanıyorum, hoparlörü dehşet saçıyor, baya iyi. ama yine de oled başka.

5 günde 5500 mesaj nedir ya sigortalı iş bulun milletin kullanıp iade ettiği ürünleri kovalamayı bırakın bence
kol gibi giren enflasyon yüzünden millet 2ci el kulaklık bile kullanıyor.
akşama kadar köle gibi çalış bir sistem parçasına aylarca taksit ödüyoruz super gücüz biz :(

Oled modellere hoparlör koyulmaması çok garip, samsung g65b 2k 240hz VA panel smart monitör kullanıyorum, hoparlörü dehşet saçıyor, baya iyi. ama yine de oled başka.
Ben oled alcak adam yanına bir de güzel soundbar alır diye düşünüp koymadıklarını düşünüyorum :D Belki de ısınma muhabettinden falandır, bir de oledler yeterince pahalı, nerden kısabiliriz derdindedirler bunlar :d

Yav yemin ederim benim bu cahillikle alışveriş yapıyor olmam donanım arşivi forumdaki insanları yordu ya
arkadaşlar birbirimize yardım etmek için burdayız dimi yoksa ben de bu cahillikle yazdığım mesajları sonradan okuduğumda farkediyorum ki çok saçma sorular sormuşum hahahahhahahha

İkinci el battal boy çöp poşeti arıyorum uygun fiyata serisinden bi el atın

Geri