üzülme üzümlü kekim bende 2ci monitor alım dedim vazgeçtim
Oled modellere hoparlör koyulmaması çok garip, samsung g65b 2k 240hz VA panel smart monitör kullanıyorum, hoparlörü dehşet saçıyor, baya iyi. ama yine de oled başka.Oled monitörlerde ışık sızması olmaz. Samsung'un oled modellerinde yansımayı azaltan bir kaplama var bu kaplama ışığın ekrana yansıdığı bir senaryoda ışığı alabildiğince ekrana yayıyor. Yani parlak ekranda 5 10 cm olan ışık yansıması Samsung kaplaması ile ekranın ciddi bir bölümünü kaplayabiliyor. Smart olmayan modellerde hoparlör yok, monitör üzerindeki ses ayarı monitörün 3,5mm jak girişine bağlanan aygıtı kontrol etmeye yarıyor.
kol gibi giren enflasyon yüzünden millet 2ci el kulaklık bile kullanıyor.5 günde 5500 mesaj nedir ya sigortalı iş bulun milletin kullanıp iade ettiği ürünleri kovalamayı bırakın bence
Ben oled alcak adam yanına bir de güzel soundbar alır diye düşünüp koymadıklarını düşünüyorumOled modellere hoparlör koyulmaması çok garip, samsung g65b 2k 240hz VA panel smart monitör kullanıyorum, hoparlörü dehşet saçıyor, baya iyi. ama yine de oled başka.
asıl iş bulan parasını zor kazanan adam ucuza ürün arar paranın kıymetini bilir5 günde 5500 mesaj nedir ya sigortalı iş bulun milletin kullanıp iade ettiği ürünleri kovalamayı bırakın bence
LEVİATHAN V2X İPTAL EDİLDİ ÇILDIRIYORUM YAV ULAN STOK VARKEN ALDIM -_-asıl iş bulan parasını zor kazanan adam ucuza ürün arar paranın kıymetini bilir
jeff bezosu şiddetle kınıyorum artık yamyam gibi saldırıyorlar pazartesi salı stoklar yenilenmezse nadir ürün yakalarız artıkLEVİATHAN V2X İPTAL EDİLDİ ÇILDIRIYORUM YAV ULAN STOK VARKEN ALDIM -_-
arkadaşlar birbirimize yardım etmek için burdayız dimi yoksa ben de bu cahillikle yazdığım mesajları sonradan okuduğumda farkediyorum ki çok saçma sorular sormuşum hahahahhahahhaYav yemin ederim benim bu cahillikle alışveriş yapıyor olmam donanım arşivi forumdaki insanları yordu ya
Konu açıldıgından beri vardi neredeydin
https://www.amazon.com.tr/Razer-Bla...=warehouse-deals&sr=8-11&srs=44219324031&th=1 bunumu alsam yav kablosuz lazım https://www.amazon.com.tr/Anker-A31...=8-76&srs=44219324031&xpid=BrXoXBb-bdBnK&th=1 biirde bunu mu alsam leviathan alernatifijeff bezosu şiddetle kınıyorum artık yamyam gibi saldırıyorlar pazartesi salı stoklar yenilenmezse nadir ürün yakalarız artık
ben 2 tane almıştım birini iptal ettim. acaba kime gitti