🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

galiba vermeyecekler şunuda fark ettim steelseries in kutusunun üstünden garanti belgesinin olduğu minik paket sökülmüş cloud 3 te kutunun içine koymuşlar onu almamışlar görmediler galiba arkadaşa gelenlerde de aynı garanti belgeleri alınmış sizde bakın kutu üzerinde yapışkan kalıntısı varsa garanti belgeleri sökülmüş demektir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

amazondan aldıklarını satıyrodur

nova 7 nin ses tekerleğini kurcalamazsam maks ta tutup masa üstünden ses kısarsam sorun yok
Bende her şey içinde kutunun altında servis bilgileri var ama üzerine farklı etiket koymuşlar anlaşılmıyor soksem yirtialacak şimdi onu söylüyorum müşteri temsilcilerine

Bende her şey içinde kutunun altında servis bilgileri var ama üzerine farklı etiket koymuşlar anlaşılmıyor soksem yirtialacak şimdi onu söylüyorum müşteri temsilcilerine
3 iş gününde gelmesi lazım benimde gelmedi var bir bit yeniği bu işte

valla galiba sarı siteden diablo edition alacağım 2 sene garantisi varmış veya dragonu 1.5 sene garantisi var 1k daha pahalı onu alırım

34.000'e geldi pahalı biliyorum ama bir sorun çıkarsa indirim isteyeceğim bir sorun çıkmazsa iade ederim bende muhtemelen
ürün 2.el değil mi de indirim ne alaka :D

valla galiba sarı siteden diablo edition alacağım 2 sene garantisi varmış veya dragonu 1.5 sene garantisi var 1k daha pahalı onu alırım
alma iade et her şeyi :D

Arkadaşa monitörde ışık sızması var diye %20 indirim yapmışlar
Kartta coil whine falan olursa indirim isterim

yok kanka aşık oldum nova 7 ye çok mükemmel bass dengesi var ses netliği var her türlü alırım aradığım kanı buldum ben

Arkadaşa monitörde ışık sızması var diye %20 indirim yapmışlar
Kartta coil whine falan olursa indirim isterim
2.el değilse geçerli olacağını düşünmüyorum dene
de bu her o tarz üründe var olan bir şey bu arada psu fan vesaire

Geri