- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 14,345
3300 + %20 gözüküyor idiFiyat 4000?
3300 + %20 gözüküyor idiFiyat 4000?
Coil Whine problemi fandan ötürü değil kondansatörlerden ötürü olan bir sorun bunu bu şekilde kullanmak istemediğimi beliritim verirlerse veirlrer2.el değilse geçerli olacağını düşünmüyorum dene
de bu her o tarz üründe var olan bir şey bu arada psu fan vesaire
hocam nasıl alıyoruz bu iadeyi benim nova 7 nin sol tarafın ana ses tekerleiğini çevirine ses solun daha çok kısılıyor çokta sevdim fatura yüklenince bir steelseriese yazayım diyorum belki değiştirirler hem iade alırımCoil Whine problemi fandan ötürü değil kondansatörlerden ötürü olan bir sorun bunu bu şekilde kullanmak istemediğimi beliritim verirlerse veirlrer
Hocam bir fikrim yok ki yani müşteri hizmetlerine yaz böyle böyle bir durum var nasıl yapalım böyle bir sıkıntıyla karşılaşıyorumhocam nasıl alıyoruz bu iadeyi benim nova 7 nin sol tarafın ana ses tekerleiğini çevirine ses solun daha çok kısılıyor çokta sevdim fatura yüklenince bir steelseriese yazayım diyorum belki değiştirirler hem iade alırım![]()
![]()
EE GELDİ Mİ ÜRÜN ne ara geldiCoil Whine problemi fandan ötürü değil kondansatörlerden ötürü olan bir sorun bunu bu şekilde kullanmak istemediğimi beliritim verirlerse veirlrer
benim psu da da var ama çalışmasına engel değil bence ondan dolayı vermeyebilirlerHocam bir fikrim yok ki yani müşteri hizmetlerine yaz böyle böyle bir durum var nasıl yapalım böyle bir sıkıntıyla karşılaşıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eğer indirim verebilirseniz kabul edebilrim tarzında bir konuya girebilirsen belki verirler bende şansımı deneyeceğim eğer sorun çıkarsa tabii çıkmazsa bakalım artık
Üstad gelmedi örnek veriyorum sadece ahasdahasdEE GELDİ Mİ ÜRÜN ne ara geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
benim psu da da var ama çalışmasına engel değil bence ondan dolayı vermeyebilirler
bahsettiğimiz kısmi iade 2.el de ama 0 üründe yine otarz bir durum var mı bilmiyorum dene geldiğinde olursa yazda bilelim işimize yararÜstad gelmedi örnek veriyorum sadece ahasdahasd
Çalışmasına tabii ki engel değil ama arkadaşta olan durumda çalışmasına engel değil coil whine olup olmayacağıda net değil olursa diye söylemiş bulundum
Tükenen ürünlerde bu uyarıyı veriyor.Ben bir şeyler almaya çalışınca neden adres sorunu çıkarıyor?
Adana, Antalya, İstanbul hiçbirine göndermiyor?
Stok yokturBen bir şeyler almaya çalışınca neden adres sorunu çıkarıyor?
Tükenen ürünlerde bu uyarıyı veriyor.
Abartısız yarım saattir 1 stok duruyor. Ama stok yoktur muhtemelen, sistemseldir.Stok yoktur
stok bitmiş oluyor o yüzdenBen bir şeyler almaya çalışınca neden adres sorunu çıkarıyor?
tamam 2.el aldım zaten ustam o ürünübahsettiğimiz kısmi iade 2.el de ama 0 üründe yine otarz bir durum var mı bilmiyorum dene geldiğinde olursa yazda bilelim işimize yarar![]()