🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

>hocam cok mantiksiz dediginiz cunku meshi kullanmak icin ayni cihazdan 2 tane almaniza gerek yok mesh destekli baska bir router alip mesh agi kurabilirsiniz
o zaman ax23 almakla mantıklı hareket etmişim. diğer dediğim modem = hem modem ve router 2si1 arada olunca ondan dedim.

o zaman ax23 almakla mantıklı hareket etmişim. diğer dediğim modem = hem modem ve router 2si1 arada olunca ondan dedim.
aynen ben de tam hakim degilim konuya ama eger 2 tane mesh destekli cihaziniz varsa 1 tanesini ana modem/router 2.sini de kor noktalara dagitici olarak kullanabilirsiniz(tekrardan soyluyorum tam hakim degilim konuya yanlisim olabilir)

447 sayfa mesajlı indirim ne oldu la ben neyi kaçırdım

kanka iade etmek istemiyom ki aşık oldum merete
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o iş öyle olmuyor zamanında kasa aldım faturam vardı garanti belgesi yok diye hiç bir firma almadı corsair kasamı garantiye satıcıda ilgilenmedi trendyolda o günden beri trendyol kullanmıyorum
Kanka bende kullanıyorum nova7'i memnunda değilim o kadar

Kanka bende kullanıyorum nova7'i memnunda değilim o kadar
bilmiyorum ben sevdim ya :D hs55 ten geçtim diye mi güzel geldi yoksa :D ama 4700 e aldım yarı fiyat olunca ondan da iade edesim yok neyse fatura oluştursunlar garantiyi denicem

447 sayfa mesajlı indirim ne oldu la ben neyi kaçırdım
6500 e airpodslar 34 e ip 16 satılmış galiba ben kaçırdım onu kulaklıklar var daha çok şeyde hatırlamıom

bilmiyorum ben sevdim ya :D hs55 ten geçtim diye mi güzel geldi yoksa :D ama 4700 e aldım yarı fiyat olunca ondan da iade edesim yok neyse fatura oluştursunlar garantiyi denicem

6500 e airpodslar 34 e ip 16 satılmış galiba ben kaçırdım onu kulaklıklar var daha çok şeyde hatırlamıom
Aashashahah inşallah işe yarar

Son düzenleme:

Airpods gercekten iyiydi iyiki almisim onu

Acilen güzel bir soundbar düşürmem lazım.
Sabah 9 dan beri kulaklık kafam da ağrı yapmıyor ama 2tel kalan saç tellerimde gitti.

amazon.com.tr/gp/product/B07CGNP3RH/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A215JX4S9CANSO&psc=1

Geri