Jaegerjaguez
80+
- Reaksiyon skoru
- 35
Bedenlerin büyük olduğunu söyleyenler var. 2XL yeterli olur eğer dedikleri gibiyse105 kilo 1.78 boy 3 XL çok büyük durur mu yoksa 2XL yeterli olur mu?
Bedenlerin büyük olduğunu söyleyenler var. 2XL yeterli olur eğer dedikleri gibiyse105 kilo 1.78 boy 3 XL çok büyük durur mu yoksa 2XL yeterli olur mu?
kanka şuan hala alınabilir olan varmı normal fiyattan baya düşüyor 2-3k ya alınır mı almayı düşünüyorum da ??Bedenlerin büyük olduğunu söyleyenler var. 2XL yeterli olur eğer dedikleri gibiyse
Tskler knk, beyaz almıştım iptal edip2xl ve 3xl kalmış onda. Maç günü kısmına gel gsstore da orda en üstte çıkıyo zaten
GarantiReis senin kart ney? benim kuveyttürk var sms ekranı gelmiyor atıyor geri.
Emin olmamakla birlikte imza olduğunu düşünüyorum.Beyler badge baskı ne oluyor tam olarak.
Beyaz olanın XL bedenini sabah sipariş verdim. Hala mevcut ise boy ve bedeninize göre düşünebilirsiniz.kanka şuan hala alınabilir olan varmı normal fiyattan baya düşüyor 2-3k ya alınır mı almayı düşünüyorum da ??
Kollardaki şampiyonlar ligi logoları vs. oluyor badgeBeyler badge baskı ne oluyor tam olarak.
Sağolun.Kollardaki şampiyonlar ligi logoları vs. oluyor badge
Stoğa yetişemeyince ben.%100 Polyester olup aşırı ucuz bir ürüne 1-2K tl vermek ne kadar mantıklı önce kendinize bunu sorun bence.
Alıntıyı görüntüle