🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Aldıgımız cloud 3 wifi lerin garantisini nerden sorguluyoruz

Garantisi bitmiş 3 farklı model sıfır cloud 3 gönderdi adamlar, hyperx dünyada müşteri hizmetleri açısından en iyisi bence. Hatta cloud 2 wireless üretimi yok 3 wireless gönderelim mi diye sordular kabul ettim. Kargo falan da kendilerine ait 3 günde geldi. Fiş, fatura da sormadılar.

Yav bts97 sunix höparlör geldi fiyatına göre mükemmel sadece kutu yıpranmıştı sesi de fena değil aldım köşede duruyor teşekkürler hazine ve maliye bakanlı fotolu arkadaş

üstündeki qr da hiç bir bilggi yok hocam seri no kısımlrı başlangıç tarihi vb
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

inşallah hocam
sizde ki nasıl fotosu varmı

üstündeki qr da hiç bir bilggi yok hocam seri no kısımlrı başlangıç tarihi vb

inşallah hocam
bende boşa göndereceğim gibi geliyor tamir olmaz değişim yapsınlar derse amazon iade ver der ztn 1 sene iade aldığımızı garanti şartlarında belirtiyoruz der

az once blackshark v2 pro 2023 elime ulastı, bunun 2023 oldugunu nasıl anlarım bilen var mı? ürün sıfır kutusu acılmamış.

IMG_2096.webp

edit:

register ettim 2023müs :D harcadigim en iyi 4.5k

1759748685364.webp

• Beğen
Reaksiyonlar: rjz4
Msi g274qpx 2 ki 240 Hz elime ulaştı sadece sağ üstte bir ölü piksel var ondan da iade etmeyi düşünmüyorum akşam ışık sızması testi ile buraya atarım. Tam bakamadım. Kutu sağlam güzel gelmisti.

acılamdıgını düz seffaf banttan algıladıysanız o amazonun kutu kapatma bandı haberiniz olsun
ondan anlamıstım :( kabloların oldugu poşet de acilmamisti, başka nereden anlayabilirim?

ondan anlamıstım :( kabloların oldugu poşet de acilmamisti, başka nereden anlayabilirim?
Direk dediğimden anlayabilirsiniz o dikdörtgen kalın bandlar amazonun kutu bandı alan kişi kabloları açamadan iade etmiştir yani siz ürünü acılıp geri kapatılmış gibi görebilirsiniz bunun bir sakıncası yok bence :) sonucta sizde sıfır aldıgınız urunu begenmeyınce acıp geri iade edebiliyorsunuz

• Beğen
Reaksiyonlar: rjz4
6 mıknatıslı olanı söylemiştik küçük olan çıktı icinden ve 2 adet manyetik olmalıyken 1 tane çıktı.
cidden içindekileri değiştirip iade mi ediyorlar?

Ekler

• IMG_8741.webp
    IMG_8741.webp
    1.1 MB · Hit: 164
Bugün yüksek ihtimal ekim fırsatları olduğu için sakin gidiyor artık tek tük ürün gelir diye düşünüyorum ara ara belki yine bir kampanya yapar amazon stoklar birikince

Geri