Aldıgımız cloud 3 wifi lerin garantisini nerden sorguluyoruz
hocam denedikten sonra sonucu paylaşabilir misiniz aynı moni bende de var 10 bitte 180 alabiliyorum maxBen de DP bağlantısı kullanıyorum ancak kablo biraz eski DELL'in kutusundan çıkan kablo. KabelDirekt ile deneyeceğim akşam.
sizde ki nasıl fotosu varmıüstündeki qr da hiç bir bilggi yok hocam seri no kısımlrı başlangıç tarihi vb
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
inşallah hocam
bende boşa göndereceğim gibi geliyor tamir olmaz değişim yapsınlar derse amazon iade ver der ztn 1 sene iade aldığımızı garanti şartlarında belirtiyoruz derüstündeki qr da hiç bir bilggi yok hocam seri no kısımlrı başlangıç tarihi vb
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
inşallah hocam
acılamdıgını düz seffaf banttan algıladıysanız o amazonun kutu kapatma bandı haberiniz olsunaz once blackshark v2 pro 2023 elime ulastı, bunun 2023 oldugunu nasıl anlarım bilen var mı? ürün sıfır kutusu acılmamış.
Alıntıyı görüntüle
edit:
register ettim 2023müsharcadigim en iyi 4.5k
Alıntıyı görüntüle
Hayırlı olsunaz once blackshark v2 pro 2023 elime ulastı, bunun 2023 oldugunu nasıl anlarım bilen var mı? ürün sıfır kutusu acılmamış.
Alıntıyı görüntüle
edit:
register ettim 2023müsharcadigim en iyi 4.5k
Alıntıyı görüntüle
ondan anlamıstımacılamdıgını düz seffaf banttan algıladıysanız o amazonun kutu kapatma bandı haberiniz olsun
Direk dediğimden anlayabilirsiniz o dikdörtgen kalın bandlar amazonun kutu bandı alan kişi kabloları açamadan iade etmiştir yani siz ürünü acılıp geri kapatılmış gibi görebilirsiniz bunun bir sakıncası yok benceondan anlamıstımkabloların oldugu poşet de acilmamisti, başka nereden anlayabilirim?