başkan linkte "ref" yazıyor tık başı komisyon mu alıyorsunyeni ürünler gelmiş ama çoğunda %20 yok ayırt etmekte zor oluyor artık
hangi linkte ref var? Düzeltelimbaşkan linkte "ref" yazıyor tık başı komisyon mu alıyorsun
doğru düzgün monitör gelmemiş hocamİyi bir monitör var mı arkadaşlar
beyaz rengi 4.6k ya geldi depo+ %20 indirimi vardıHangi rengini kaça aldın hocam?
Bende beyazından aldım bir tane aynı fiyattan kargoda bugün teslim edilecek halen gelemedi bir türlübeyaz rengi 4.6k ya geldi depo+ %20 indirimi vardı
Ne kadara geldi 30 a geldi mi yada altınaÜstad 0 ürün almadım demiştim sana ürün geldi kutunun içerisinde eksik malzeme vardı bu da belirtilmemişti hakkında kısmında Amazon’la görüştüğümde kısmı iade alabilirsin dedi o şekilde aldım kullanmaya devam edeceğim
Link var mıbeyaz rengi 4.6k ya geldi depo+ %20 indirimi vardı
teşekkürler hocam size de hayırlı olsun, tertemiz geldi benimki kutu ve kablo poşetleri kapalıydı, umarım sizinki de müko kondisyonda gelirBende beyazından aldım bir tane aynı fiyattan kargoda bugün teslim edilecek halen gelemedi bir türlü
Çatlak patlak gelmesin de üzmesin beni
Hayırlı olsun bu arada
https://www.amazon.com.tr/Razer-Bla...=warehouse-deals&sr=8-16&srs=44219324031&th=1Link var mı
Teşekkür ederim, şu ana kadar aldığım hiçbir ürün pişman etmedi tertemiz sıfır ya da sıfıra yakın geldi memnunumteşekkürler hocam size de hayırlı olsun, tertemiz geldi benimki kutu ve kablo poşetleri kapalıydı, umarım sizinki de müko kondisyonda gelir![]()
29.5’a geldiNe kadara geldi 30 a geldi mi yada altına
Güzel fena değil bence29.5’a geldi
viper v3 pro gelmiş ama %20 indirimi yok link bozulunca bulmak çok zorlaştı artıkHacım var mı ilgi çekici ürün @thepublicman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Güzel fena değil bence
%20 tıklayınca ürün listesi gelmiyor ekranaihtiyacı olan varsa stok yine gelmişRazer Kaira X - Xbox Series X|S için Kablolu Oyun Kulaklığı (TriForce 50mm Sürücü, HyperClear Kardioid Mikrofon, Dahili Kontroller, Çapraz Platform Uyumluluk) Mercury : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
Razer Kaira X - Xbox Series X|S için Kablolu Oyun Kulaklığı (TriForce 50mm Sürücü, HyperClear Kardioid Mikrofon, Dahili Kontroller, Çapraz Platform Uyumluluk) Mercury : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.tr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
viper v3 pro gelmiş ama %20 indirimi yok link bozulunca bulmak çok zorlaştı artık