🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

İyi bir monitör var mı arkadaşlar

beyaz rengi 4.6k ya geldi depo+ %20 indirimi vardı
Bende beyazından aldım bir tane aynı fiyattan kargoda bugün teslim edilecek halen gelemedi bir türlü :D
Çatlak patlak gelmesin de üzmesin beni

Hayırlı olsun bu arada

• Beğen
Reaksiyonlar: rjz4
Üstad 0 ürün almadım demiştim sana ürün geldi kutunun içerisinde eksik malzeme vardı bu da belirtilmemişti hakkında kısmında Amazon’la görüştüğümde kısmı iade alabilirsin dedi o şekilde aldım kullanmaya devam edeceğim
Ne kadara geldi 30 a geldi mi yada altına

Bende beyazından aldım bir tane aynı fiyattan kargoda bugün teslim edilecek halen gelemedi bir türlü :D
Çatlak patlak gelmesin de üzmesin beni

Hayırlı olsun bu arada
teşekkürler hocam size de hayırlı olsun, tertemiz geldi benimki kutu ve kablo poşetleri kapalıydı, umarım sizinki de müko kondisyonda gelir 🎉
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.amazon.com.tr/Razer-Bla...=warehouse-deals&sr=8-16&srs=44219324031&th=1

link bu fakat stok yok sanırım depoda

teşekkürler hocam size de hayırlı olsun, tertemiz geldi benimki kutu ve kablo poşetleri kapalıydı, umarım sizinki de müko kondisyonda gelir 🎉
Teşekkür ederim, şu ana kadar aldığım hiçbir ürün pişman etmedi tertemiz sıfır ya da sıfıra yakın geldi memnunum
Bir bu kulaklık bir de Corsair H115i Elite Capellix 280mm sıvı soğutma kaldı, sıvı soğutmayı da öteleyip duruyorlar depoda bulamadılar mı naptılar :D 4 5 gündür bekliyorum neredeyse bugün için teslimat yazıyordu onaylandı bilmemne mesaj geldi sonra baktım tarihi 14 Ekim e ertelemişler :D

• Beğen
Reaksiyonlar: rjz4
ihtiyacı olan varsa stok yine gelmiş

Hacım var mı ilgi çekici ürün @thepublicman

Güzel fena değil bence
viper v3 pro gelmiş ama %20 indirimi yok link bozulunca bulmak çok zorlaştı artık

ihtiyacı olan varsa stok yine gelmiş

viper v3 pro gelmiş ama %20 indirimi yok link bozulunca bulmak çok zorlaştı artık
%20 tıklayınca ürün listesi gelmiyor ekrana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,424
Üyeler
183,115
Son üye
wraa00
Geri