❌İndirim Bitti! HYPERX Cloud Stinger 2 Core Oyuncu Kulaklığı PS Beyaz Kablolu kulaklık 1279 TL

epeyde windows uyumluluğu var yazıyor satın alıp denemeden bilemeyiz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

klasik mediamarkt sepete ekleniyor fakat ödemeye geçmiyor bunlar sürekli böyle yapıp dikkat falan mı çekmeye çalışıyorlar anlamıyorum

1759850592219.webp

epeyde windows uyumluluğu var yazıyor satın alıp denemeden bilemeyiz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

klasik mediamarkt sepete ekleniyor fakat ödemeye geçmiyor bunlar sürekli böyle yapıp dikkat falan mı çekmeye çalışıyorlar anlamıyorum

Alıntıyı görüntüle
indirimli ürünlere az stok giriyorlar. Websiteleri berbat ayrıca

hocam bilmiyorum da sürekli böyle indirimler yapıp anında stok kapatıyorlar bu kadar hızlı bitmesi mümkün mü aklım almıyor
öyle bir website yapmışlar ki ürün almamak almaktan daha kolay, babama bir ürün lazım oldu hem sitelerinde hem de n11 tarafında vardı ürün n11 deki mediamarktan 2 dakika da aldım kendi sitelerinden babam uğraşıp durmuş alamamış

öyle bir website yapmışlar ki ürün almamak almaktan daha zor, babama bir ürün lazım oldu hem sitelerinde hem de n11 tarafında vardı ürün n11 deki mediamarktan 2 dakika da aldım kendi sitelerinden babam uğraşıp durmuş alamamış
öyle hatta puanını kuponu dönüştürdüğünde ödeme yaparken 3d kodunu yanlış girdin veya kart bilgisi yanlış girdin ödeme alınamayınca kuponun yanıyor tekrar kullandırtmıyor ligfdjgklşasdfkşadjskşs

Geri