hmm hocam 12 bit adc yazıyor sıkıntınmı yani wraith üzerinden ne alabilirimki başka veya o bütçede ne alabilirimDüz Gale alınmaz; potansiyometreli olduğu için normal Xbox gamepad’den bir farkı yok, drift yapma ihtimali var.
Bu yüzden önerim, iade edip Gale Hall alman yönünde. Eğer Gale Hall alamıyorsan, aynı bütçede farklı bir gamepad de önerebilirim.
Ben olsam Aether alırdım Gale Hall'a zama gelmiş Aether'a da gelmesi yakındır diye düşünüyorum Gale Hall basic 1799 TL'idi 1999 TL olmuşhmm hocam 12 bit adc yazıyor sıkıntınmı yani wraith üzerinden ne alabilirimki başka veya o bütçede ne alabilirim
Max bütçen ne?hmm hocam 12 bit adc yazıyor sıkıntınmı yani wraith üzerinden ne alabilirimki başka veya o bütçede ne alabilirim
hocam normalde aether alcaktım jiroskop desteği yok diye gale aldım o kadar kötümüdür sizceDüz Gale alınmaz; potansiyometreli olduğu için normal Xbox gamepad’den bir farkı yok, drift yapma ihtimali var.
Bu yüzden önerim, iade edip Gale Hall alman yönünde. Eğer Gale Hall alamıyorsan, aynı bütçede farklı bir gamepad de önerebilirim.
1800 2k civarıMax bütçen ne?
hocam paranoyak oldum şimdi valla gelince iade edip galehall olanı alıyım o zamanBen olsam Aether alırdım Gale Hall'a zama gelmiş Aether'a da gelmesi yakındır diye düşünüyorum Gale Hall basic 1799 TL'idi 1999 TL olmuş
aga ürün gelince iade etmelimiyim sence ne diyorsunBen olsam Aether alırdım Gale Hall'a zama gelmiş Aether'a da gelmesi yakındır diye düşünüyorum Gale Hall basic 1799 TL'idi 1999 TL olmuş
İade et.2 yıl sonra drift soeunu yaşarsın daha sıkıntı olur.aga ürün gelince iade etmelimiyim sence ne diyorsun
Açıkçası, jiroskop kullandığım oyun neredeyse hiç olmadı; sadece birkaç defa Zelda ve Mario Kart’ta denedim. Onun dışında hiçbir oyunda açıp jiroskop kullanmadım. Bu yüzden, başlangıç seviyesi fiyatlarda olan gamepad’lerde jiroskopun göz ardı edilebilecek bir özellik olduğunu düşünüyorum. Bunun dışında, analog ve D-Pad kalitesi olarak Gale Hall’dan daha iyi modeller var. Ama illa jiroskopa önem veriyorsan ATK Battle Axe alabilirsin. Eğer jiroskop senin için şart değilse, GameSir Nova 2 Lite da iyi bir alternatif. Aether’a göre polling rate’i daha iyi, ekranı yok ama tetik kilitleri var ve D-Pad’i Aether’dan daha kaliteli. Bu yüzden tercih edilebilir bir model.hocam normalde aether alcaktım jiroskop desteği yok diye gale aldım o kadar kötümüdür sizce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1800 2k civarı
İade et hiç düşünmeaga ürün gelince iade etmelimiyim sence ne diyorsun
hocam dediklerini pek anlamadım ben genellikle tek başıma oyunlar oynuyorum hikayeli batman arkham tarzı twd tarzı assasins creed tarzı takılıyorum kolla jiroskopa gerek olurmu onuda bilemedim yanlış yaptım o zaman iade edip aether veya gamesir nova 2 lite alayım hangisi alınır senceAçıkçası, jiroskop kullandığım oyun neredeyse hiç olmadı; sadece birkaç defa Zelda ve Mario Kart’ta denedim. Onun dışında hiçbir oyunda açıp jiroskop kullanmadım. Bu yüzden, başlangıç seviyesi fiyatlarda olan gamepad’lerde jiroskopun göz ardı edilebilecek bir özellik olduğunu düşünüyorum. Bunun dışında, analog ve D-Pad kalitesi olarak Gale Hall’dan daha iyi modeller var. Ama illa jiroskopa önem veriyorsan ATK Battle Axe alabilirsin. Eğer jiroskop senin için şart değilse, GameSir Nova 2 Lite da iyi bir alternatif. Aether’a göre polling rate’i daha iyi, ekranı yok ama tetik kilitleri var ve D-Pad’i Aether’dan daha kaliteli. Bu yüzden tercih edilebilir bir model.
İade et hiç düşünme
hocam kutusunu açmadan iade edicem wraith sıkıntı çıkarırmıAçıkçası, jiroskop kullandığım oyun neredeyse hiç olmadı; sadece birkaç defa Zelda ve Mario Kart’ta denedim. Onun dışında hiçbir oyunda açıp jiroskop kullanmadım. Bu yüzden, başlangıç seviyesi fiyatlarda olan gamepad’lerde jiroskopun göz ardı edilebilecek bir özellik olduğunu düşünüyorum. Bunun dışında, analog ve D-Pad kalitesi olarak Gale Hall’dan daha iyi modeller var. Ama illa jiroskopa önem veriyorsan ATK Battle Axe alabilirsin. Eğer jiroskop senin için şart değilse, GameSir Nova 2 Lite da iyi bir alternatif. Aether’a göre polling rate’i daha iyi, ekranı yok ama tetik kilitleri var ve D-Pad’i Aether’dan daha kaliteli. Bu yüzden tercih edilebilir bir model.
İade et hiç düşünme
Alternatif olarak bir gamepad daha var: Machenike G5 Pro Max.hocam dediklerini pek anlamadım ben genellikle tek başıma oyunlar oynuyorum hikayeli batman arkham tarzı twd tarzı assasins creed tarzı takılıyorum kolla jiroskopa gerek olurmu onuda bilemedim yanlış yaptım o zaman iade edip aether veya gamesir nova 2 lite alayım hangisi alınır sence
hocam kutusunu açmadan iade edicem wraith sıkıntı çıkarırmı
hocam jiroskop çok işe yararmı dediğim gibi öyle oyunlarda takılıyorum gerek varmı aether alıcam gibi çünküAlternatif olarak bir gamepad daha var: Machenike G5 Pro Max.
Şu an indirimde ve GANKSENİNLE indirim koduyla birlikte 2099 TL’ye geliyor.
Bence şu anda önerdiğim tüm modellerden daha iyi, o yüzden kaçırma derim.
Eğer bahsedilen model Play Edition, aslında normal G5 Pro Max’se sorun yok, çünkü globalde “Play Edition” diye bir sürüm yok. Yine dock ile geliyor olması lazım.
Ama görsele G5 Pro Max SE koymuşlar, o yüzden kafam biraz karışık.
Yine de genel olarak söyleyebilirim ki, bu model önceki önerdiğim 3 gamepad’den de daha iyi.
O yüzden en iyisi bunu al.
Wraith’ten ürün alıp iade etmedim, bu konuda maalesef bir bilgim yok.
Ama ürünü açmazsanız sorun olacağını sanmıyorum.
Jiroskop Nintendo Switch oyunları için gerekli Pc oyunlarında kullanmazsın bile. Switch emülatörü de kullanmıyorsan gereksiz bir özellik. Pc de mouse varken jiroskopun bir artısı yok senin için.hocam jiroskop çok işe yararmı dediğim gibi öyle oyunlarda takılıyorum gerek varmı aether alıcam gibi çünkü