Pc açılmıyor sorun ne olabilir

codcubiri

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,437
Bugün eve geldim power tuşuna bastığımda pc açılmadı ve şunu fark ettim kulaklığımın ışığı yanıp sönüyordu sürekli normalde sadece yanıyordu her hangi bir yanık kokusu yok ve annemden bugün elektriklerin gittiğininde bilgisini aldım sizce neden açılmıyor

Bugün eve geldim power tuşuna bastığımda pc açılmadı ve şunu fark ettim kulaklığımın ışığı yanıp sönüyordu sürekli normalde sadece yanıyordu her hangi bir yanık kokusu yok ve annemden bugün elektriklerin gittiğininde bilgisini aldım sizce neden açılmıyor
statik elektrigi boşalt sonra çalıştır

Elektrik git gel yapınca PSU patladı muhtemelen. Farklı bir PSU takıp deneyin

Psu patlasa yanıl kokusu falan gelmezmi bide yani kulaklığın ışığı yanıp sönüyordu devamlı patlamış olsa hiç elektrik gelmesi gerekmezmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hay böyle işin çok pahalı olmayan 650w psu öneriniz varmıdır acaba
çok yatırım yapamna gerek yok 2.el bir psu al dene sistem gittiyse en azındna fazla para vermeden 2.el psu ile anlarsın

Psu patlasa yanıl kokusu falan gelmezmi bide yani kulaklığın ışığı yanıp sönüyordu devamlı patlamış olsa hiç elektrik gelmesi gerekmezmi

Hay böyle işin çok pahalı olmayan 650w psu öneriniz varmıdır acaba

Patlama derken mecazi söylüyorum. Bozulmuş işte. Psuyu söküp bir bilgisayarcıya götürüp denet.

Daha bir şey almadım

Bide şuanki psu deepcool yani kaç kere elektrikler gitti geldi bir şey olmadı bu zamana kadar niye böyle oldu anakartta falan problem olabilirmi

Geri