Araç kamerası gereklimi?

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,718
Evet şirketteki araçlara kamera taktılar bir olay anında görüntü olsun diye. Buradan kafama takıldı binek araçlarımızda neden yok diye.
Neyse hemen bir tane 70Mai a500s aldım ama daha gelmedi sokakta yürürken araçların camlarına dikkat ettim lüx ucuz farketmez kimse de kamera yok. Boşa mali yükmü edindim yoksa gereklimi bilemedim. Kimsede kullanmayınca iade mi etsem diyorum. Tecrübelerini/fikirlerini aktaracakları bekliyorum.

bende çok kaliteli olmayan bıtane var daha iyisini mi alıp taksam diye düşünüyorum.

Evet şirketteki araçlara kamera taktılar bir olay anında görüntü olsun diye. Buradan kafama takıldı binek araçlarımızda neden yok diye.
Neyse hemen bir tane 70Mai a500s aldım ama daha gelmedi sokakta yürürken araçların camlarına dikkat ettim lüx ucuz farketmez kimse de kamera yok. Boşa mali yükmü edindim yoksa gereklimi bilemedim. Kimsede kullanmayınca iade mi etsem diyorum. Tecrübelerini/fikirlerini aktaracakları bekliyorum.
Amcam 1.5 sene önce yolda giderken bi tane motorcunun ölümüne sebep olan aracın görüntülerini alıyor araç kamerasından sana da faydası var çevrendekilere de faydası oluyor

bende çok kaliteli olmayan bıtane var daha iyisini mi alıp taksam diye düşünüyorum.
Neden memnunmusunuzki?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amcam 1.5 sene önce yolda giderken bi tane motorcunun ölümüne sebep olan aracın görüntülerini alıyor araç kamerasından sana da faydası var çevrendekilere de faydası oluyor
Çevreme fayda olmasın bu devirde yardım etmek bile suç. Ama geçenlerde magandanın teki önüme kırdı vursaydım mesela kayıt iyi olurdu.

kalsın kral boş yük değil biri gelir geri geri vurur kamera olmaz etrafta patlar kalırsın kayda almak en iyisidir

Türkiye trafiğinde özellikle İstanbul veya benzeri kalabalık şehirlerde şart tabii.

Valla bende de var, bu emniyet kemeri takmak gibi. Çok nadir işine yarayacak ama o zaman da hayatını kurtaracak.

Valla bende de var, bu emniyet kemeri takmak gibi. Çok nadir işine yarayacak ama o zaman da hayatını kurtaracak.
Onu düşündüm bende 1 kere lazım olcak o zaman yoksa keşke dememek için kullanacağım.

Takmak iyi olur ne olacağı belli olmaz

Türkiyede her arabada olma zorunluluğu olsa efsane olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,240
Üyeler
183,251
Son üye
Royce
Geri