hocam, iphoneda sadelik fazlasiyla sıkıcı olmaya basladi. 15 pro evet fazlasiyla guclu fakat ne ai tarafinda ne de yenilik tarafinda pek birsey yok. Samsunga gecmeyi dusunuyorum. S25 Edge mantikli bir secim olur mu? Pek oyun oynayan biri degilim. Nadiren Pubg falan oynuyorum. Genelde sosyal medya kullaniyorum. Ne tavsiye edersiniz?Samsunglarda kayıt yok hocam. Sadece Xiaomi lerde var.
He soru o değilmiş. Bu gidişle açılmaz hocam. Açılır diyip alıp o kadar parayı boşa bağlamayın. Çift telefon gezmeye okeydeniz alacaksanız alın kayıt olurda bingo olur ama zor. Ben sanmıyorum pek.
Asla olmaz hocam. Tamam ince eyvallah ama batarya küçük kamera iyi değil ve çok pahalı. S25+ çok daha mantıklı olur bu bütçede. Honor magic pro 7 öneriyorlar ama stability ve yazılım nasıldır bilemiyorum.hocam, iphoneda sadelik fazlasiyla sıkıcı olmaya basladi. 15 pro evet fazlasiyla guclu fakat ne ai tarafinda ne de yenilik tarafinda pek birsey yok. Samsunga gecmeyi dusunuyorum. S25 Edge mantikli bir secim olur mu? Pek oyun oynayan biri degilim. Nadiren Pubg falan oynuyorum. Genelde sosyal medya kullaniyorum. Ne tavsiye edersiniz?
hocam xiaomi 17 proya baktim fakat global olarak yayinlanmadigi icin pek yanasmak istemedim. Farkli markalara da pek yonelmek istemiyorum. Sanirim bu butcelerde en ideali S25+Asla olmaz hocam. Tamam ince eyvallah ama batarya küçük kamera iyi değil ve çok pahalı. S25+ çok daha mantıklı olur bu bütçede. Honor magic pro 7 öneriyorlar ama stability ve yazılım nasıldır bilemiyorum.
Evet hocam. Bende o yüzden önermedim zaten. Hem şuan fiyatları normaline göre yüksekten satıyorlar hemde globale çıkmadı server kaydı olur mu emin değilim. O yüzden biraz risk. S25+ tr garantili daha mantıklı bir seçenek gibi duruyor şuanda.Ama olmadı S26 serisinde bekleyebilirsiniz vaktiniz varsa. Bu sene sonu ya da sene başı çıkar.hocam xiaomi 17 proya baktim fakat global olarak yayinlanmadigi icin pek yanasmak istemedim. Farkli markalara da pek yonelmek istemiyorum. Sanirim bu butcelerde en ideali S25+
hocam ikinci el 64kya 512gb 19 ay tr garantili s25ultra mevcut. Yaklasik 60kya 15 proyu elden cikarip almam mantikli olur mu?Evet hocam. Bende o yüzden önermedim zaten. Hem şuan fiyatları normaline göre yüksekten satıyorlar hemde globale çıkmadı server kaydı olur mu emin değilim. O yüzden biraz risk. S25+ tr garantili daha mantıklı bir seçenek gibi duruyor şuanda.Ama olmadı S26 serisinde bekleyebilirsiniz vaktiniz varsa. Bu sene sonu ya da sene başı çıkar.
Yani hocam şuanda 15pro da çok iyi ve güçlü bir telefon. Ayrıca küçük. S25u dediğiniz telefon çok büyük ve köşeli. 25u da kıstılar biraz ama yine köşeli. Birde ekosistemdi yazılımda alışmamız zor olabilir. 15pro sizi daha uzun süre götürür. Bana sorarsanız daha değiştirmeye gerek yok. 2. El piyasasına çok hakim değilim hocam o yüzden fiyat olarak bir şey söylemem.hocam ikinci el 64kya 512gb 19 ay tr garantili s25ultra mevcut. Yaklasik 60kya 15 proyu elden cikarip almam mantikli olur mu?
hocam gerek batarya gerek yazilim sadeligi cok fazla sıkıcı gelmeye basladi. Samsung yazilim konusunda bence gayet iyi bir noktaya geldi. Ai konusunda da baya gelistirdiler zaten. Kendi kendime heyecan ariyorum galibaYani hocam şuanda 15pro da çok iyi ve güçlü bir telefon. Ayrıca küçük. S25u dediğiniz telefon çok büyük ve köşeli. 25u da kıstılar biraz ama yine köşeli. Birde ekosistemdi yazılımda alışmamız zor olabilir. 15pro sizi daha uzun süre götürür. Bana sorarsanız daha değiştirmeye gerek yok. 2. El piyasasına çok hakim değilim hocam o yüzden fiyat olarak bir şey söylemem.
Evet hocam One iu7 den beri baya bir geliştirdiler ama sonuçta ios var Android var. Hadi Android daha iyi olsa bile bu sefer sizin iosa olan alışkanlığınız devreye giricek. Batarya olarak evet hep düşük kapasite ama yazılımla çözüyorlar bir yere kadar. Yinede dediğim gibi size kalmış. 15pro hala güncelde bile çok iyi bir telefon. Daha uzun süreler götürür. Kaldı ki s26 serisi çıkacak şundan 2 ay falan sonra. Siz şimdi 25u alsanız eskimiş gözüyle bakılacak ya da fiyat ucuzlarsa pahalıya almış olacaksınız.hocam gerek batarya gerek yazilim sadeligi cok fazla sıkıcı gelmeye basladi. Samsung yazilim konusunda bence gayet iyi bir noktaya geldi. Ai konusunda da baya gelistirdiler zaten. Kendi kendime heyecan ariyorum galiba![]()
samsung one ui 8.5 ile şahlandı, bende s26U almayı düşünüyorum. Şuan yapay zeka da samsung öncü marka zaten ve aralarında en iyisi. S25U da gayet iyi bir cihaz ama s26U da bekleyebilirsinizhocam gerek batarya gerek yazilim sadeligi cok fazla sıkıcı gelmeye basladi. Samsung yazilim konusunda bence gayet iyi bir noktaya geldi. Ai konusunda da baya gelistirdiler zaten. Kendi kendime heyecan ariyorum galiba![]()
Bende S25U alacaktım ancak S24U bile daha açılmamış henüzSamsunglarda kayıt yok hocam. Sadece Xiaomi lerde var.
He soru o değilmiş. Bu gidişle açılmaz hocam. Açılır diyip alıp o kadar parayı boşa bağlamayın. Çift telefon gezmeye okeydeniz alacaksanız alın kayıt olurda bingo olur ama zor. Ben sanmıyorum pek.