furkangorur
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,025
İmkansız server kaydı bizim ülkeye özel bir şey değil dolandırılmayın. Böyle bir çözüm hiç görmedim zaten server kapalı

İmkansız server kaydı bizim ülkeye özel bir şey değil dolandırılmayın. Böyle bir çözüm hiç görmedim zaten server kapalı
Abisi falan hayırdır, o kadar yd sayfasına üyeyim hiçbirinden böyle bir şey duymadım bu işi yapanlar bile bahsetmiyor. Herhalde siz serveri Tr de sandınızgörmediğin için imkansız mı oluyor abisi.
Abisi falan hayırdır, o kadar yd sayfasına üyeyim hiçbirinden böyle bir şey duymadım bu işi yapanlar bile bahsetmiyor. Herhalde siz serveri Tr de sandınız![]()
tamam kanıt yollarsınız şimdi, bende görür inanırım değil miAlıntıyı görüntüle
görmeden inanmazsanız değil mialla alla nasıl yapacağız şimdi.
Sizin görmediğiniz bir şey imkansızdır değil mi![]()
bekliyorum halen olmayan şey hakkında varmış gibi yorum yapmazsınız değil miAlıntıyı görüntüle
görmeden inanmazsanız değil mialla alla nasıl yapacağız şimdi.
Sizin görmediğiniz bir şey imkansızdır değil mi![]()
Katlanır telefonlar hoşuma gitmiyor hocam.hocam z flip 7 icin ne dusunuyorsunuz?
Evet oluyor.hocam bir sey sorucam 4+4 seklinde cift sim kullaniyoruz. Sene bittigi zaman tekrardan 4+4 aktif oluyormu? Pek bilmedigimden soruyorum. Yani her sene bu sekilde kullanabiliyormuyuz?
Katlanır diye sizide katlıyorlar hocam. Gereksiz pahalı. Kameraları çok iyi değil vs. Birde kat izi duruyor hep falan. Ucuzlamadıkça boş iş.hocam z flip 7 icin ne dusunuyorsunuz?