S25 Ultra Server Kaydı

Evet hocam One iu7 den beri baya bir geliştirdiler ama sonuçta ios var Android var. Hadi Android daha iyi olsa bile bu sefer sizin iosa olan alışkanlığınız devreye giricek. Batarya olarak evet hep düşük kapasite ama yazılımla çözüyorlar bir yere kadar. Yinede dediğim gibi size kalmış. 15pro hala güncelde bile çok iyi bir telefon. Daha uzun süreler götürür. Kaldı ki s26 serisi çıkacak şundan 2 ay falan sonra. Siz şimdi 25u alsanız eskimiş gözüyle bakılacak ya da fiyat ucuzlarsa pahalıya almış olacaksınız.
saolun yorumlariniz icin hocam sanirim s26yi bekleyecegim

hocam 8 ay Paşa gibi cihaz kullanır 4 ay çaresine bakarım :D
Ben öyle öyle Galaxy S22 + LG G5 şekllinde kullandım hocam, şuanda Nothing Phone 1 kullanıyorum çok şükür bana S22'yi aratmadı çok memnunum

Ben öyle öyle Galaxy S22 + LG G5 şekllinde kullandım hocam, şuanda Nothing Phone 1 kullanıyorum çok şükür bana S22'yi aratmadı çok memnunum
bende nothing phone 1 kullanıyorum ve s26u almayı düşünüyorum nothing ile birlikte kullanırım bende :D

bende nothing phone 1 kullanıyorum ve s26u almayı düşünüyorum nothing ile birlikte kullanırım bende :D
hocam bir sey sorucam 4+4 seklinde cift sim kullaniyoruz. Sene bittigi zaman tekrardan 4+4 aktif oluyormu? Pek bilmedigimden soruyorum. Yani her sene bu sekilde kullanabiliyormuyuz?

Yorumları okumadım çok yazismislar. Yurt dışından senin vereceğin imei ye kayıtlı bir şekilde telefon alabilirsin. 50 55k arası s25 u sanırım. On sipariş ile getiriyorlar 1 hafta sürüyor

Yorumları okumadım çok yazismislar. Yurt dışından senin vereceğin imei ye kayıtlı bir şekilde telefon alabilirsin. 50 55k arası s25 u sanırım. On sipariş ile getiriyorlar 1 hafta sürüyor
nereden yapabilirim ve guvenli mi dostum?

Konuyla alakasız olacakta telefonunuz benim telefondan bile iyi ne kadar amiral gemisi olsada 14t pro kullanıyorum neden değiştiriyorsunuz ki?
yenilik ariyorum diyelim kisacasi hocam. ios fazlasiyla sıkıcı hala geldi. Ne bir yenilik ne de baska birsey var. Hevesle almistim fakat cokta bir arti yonu yokmus. Samsungun fazlasiyla yenilikci ozellikleri hosuma gitti. Degistirmek istedim

hocam bir sey sorucam 4+4 seklinde cift sim kullaniyoruz. Sene bittigi zaman tekrardan 4+4 aktif oluyormu? Pek bilmedigimden soruyorum. Yani her sene bu sekilde kullanabiliyormuyuz?
Evet hocam her sene başı yenilenir

nereden yapabilirim ve guvenli mi dostum?
güvenli. Ödeme ve imei no atıyorsunuz satıcıya. Satıcı yurt dışından s25u server kayıtlı şekilde getirtiyor.

güvenli. Ödeme ve imei no atıyorsunuz satıcıya. Satıcı yurt dışından s25u server kayıtlı şekilde getirtiyor.
İmkansız server kaydı bizim ülkeye özel bir şey değil dolandırılmayın. Böyle bir çözüm hiç görmedim zaten server kapalı

Geri