❗️Acill Universite Secimi Icin Son Onerileriniz❗️

Biraz zor elinizdeki fırsatları değerlendirin bence
Ne gibi Firsatlari mesela ?

Yani evet bilgim var ama iste asil sorun bunlari kullanacak firsatlar yok malesef

Yani Firsati beklersem cok uzun surer daha hizli bir seyler bulmaliyim

yani gecenlerde bir tanidiktan duydum arkadasi varmis 30-40 yasinda mi ne bilmiyorum ama buyuk bildigim kadariyla, adam suan'a kadar belki 100 tane oyun yapti diyor ama sadece son yaptigi mobil'de su bos bos cocuk oyunlarindan biri tuttu diyor ve yurt disinda bir sirket adama '' 8 Milyon Dolar '' yatirim yapmis adam'da Amerika'ya gitmis simdi yeni bir hayat yasiyor ve bu olay yanlis hatirlamiyorsam bu yil olmus

Yani Evet Firsat gelirse buyuk seyler yakalayabiliriz ama firsat'in Ne zaman ve Nasil gelecegi belli degil acikcasi 30-40 yasina kadar'da bekleme gibi bir niyetim yok

Eger Firsat Istiyorsak Pesinden Kosmaliyiz firsatlari Kovalamaliyiz Ama Malesef Senin'de Tahmin edecegin gibi Turkiyede Pek'te mumkun degil

Bu yuzden bana farkli bir yol lazim ❓❓❓

Ne gibi Firsatlari mesela ?

Yani evet bilgim var ama iste asil sorun bunlari kullanacak firsatlar yok malesef

Yani Firsati beklersem cok uzun surer daha hizli bir seyler bulmaliyim

yani gecenlerde bir tanidiktan duydum arkadasi varmis 30-40 yasinda mi ne bilmiyorum ama buyuk bildigim kadariyla, adam suan'a kadar belki 100 tane oyun yapti diyor ama sadece son yaptigi mobil'de su bos bos cocuk oyunlarindan biri tuttu diyor ve yurt disinda bir sirket adama '' 8 Milyon Dolar '' yatirim yapmis adam'da Amerika'ya gitmis simdi yeni bir hayat yasiyor ve bu olay yanlis hatirlamiyorsam bu yil olmus

Yani Evet Firsat gelirse buyuk seyler yakalayabiliriz ama firsat'in Ne zaman ve Nasil gelecegi belli degil acikcasi 30-40 yasina kadar'da bekleme gibi bir niyetim yok

Eger Firsat Istiyorsak Pesinden Kosmaliyiz firsatlari Kovalamaliyiz Ama Malesef Senin'de Tahmin edecegin gibi Turkiyede Pek'te mumkun degil

Bu yuzden bana farkli bir yol lazim ❓❓❓
fırsat dediğim ailenizin fırsatları babanızdan aldığınız torpil sayılmaz eğer yetenekleriniz zaten orda iş kazanabilecek bir düzeydeyse o yüzden değerlendirin dedim asıl sıkıntı hiç bir işe yaramayıp yattığı yerden torpille iş bulup hiç bir şey yapmadan para kazananlarda

(Torpil Iicn Cok ama Cok genis cevrem var kendi sirketi olandan tutun cok Iyi yerlerde Ust duzey konumlarda calisanlara kadar cevremde yazilimci cok babam akrabalarim gel hallederiz dedi Ama KulHakki Oldugu Icin Torpil gibi bir sey Kesinlikle dusunmuyorum daha oncede 1-2 kumar sitesinden web siteleri icin yani o zamana gore cok iyi maas ile teklif aldim ama oda haram oldugu icin reddettim)

Hakkim Ile Kazanacagim bir yol ariyorum
seni doğuran ana ben aslan doğurdum desin

seni doğuran ana ben aslan doğurdum desin
Sagolun Hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya büyük sallıyor ya da çok s4lak.
Yada Cogu Insan Gibi Bu dunya'daki kisa hayata aldanmamis Olumden Sonrasini Dusunen ve Hesap gunu Mahserde Tartisinda Kul Hakki Olmasini Istemeyen ve Bu dunya'da Hakka girerek kazanacagi paradan hayir gelmeyecegini Bilen Biriyim. Ne dersin ?

Son düzenleme:
Sagolun Hocam

Yada Cogu Insan Gibi Bu dunya'daki kisa hayata aldanmamis Olumden Sonrasini Dusunen ve Hesap gunu Mahserde Tartisinda Kul Hakki Olmasini Istemeyen ve Bu dunya'da Hakka girerek kazanacagi paradan hayir gelmeyecegini Bilen Biriyim. Ne dersin ?
Evet büyük sallıyor.

bende bu arkadasın kafasından ıstıyorum DERHAL.

Evet büyük sallıyor.
Aynen Knk isim gucum yok Salliyorum Tabi Bi insan Yaraticidan ve Ahirtet hayatindan ve bu yuzden gunahlardan,haram olan seyleri yapmaktan korkamaz degil mi Dinine bagli olamaz degil mi

Ne guzel Kafaya herkesin Parayi gorunce dini unutup parayi sececegini herkesin dunyayi ve guzel bir hayata her seyden daha cok deger verecegini dusunmek (yada herkesi kendin gibi gormek)

Allah Sahittir ki Eger Zamanin'da isledigim gunahlardan,eksik olan ibadetlerimden vs. korkmasam ibadetimden suphem olmasa birak 20-30 sene sonrasini su an Obur dunyaya goc otmek ve bu Sinavdan kurtulmayi isterdim

Ama mesela senin gibi insanlar bu dunyada olabilidgince uzun sure ve zengin bir hayat yasamayi ister cunku dunya malina aldanmisiniz daha dogrusu aldanmisiz ben dahi her ne kadar korksamda zamninda gunahalr sledim ve islemekten korkmama ragmen hala isliyorum bagzen farkinda olmadan cunku bu icinde oldugumuz hayat bir sinav heleki gunumuzde neredeyse gunbah islememek cok zor oyle bir zamandayizki baksana sen bile Bir insanin cok iyi paralari,Torpili reddedebilecegine inanmiyorsun (Bu Arada Kesinlikle Torpille falan ovunmuyorum yanlis Anlasilmasin yazdiklarima bakarsan zaten gorursun)

Neyse Umarim kendimi ifade edebilmisimdir Normalde cevap vermeyecektim neden cevap verdim onu bile hatirlamiyorum ama bu kadar yazmisken silmekte istemedim Bundan Sonra laf atmaya veya aksini iddia etmeye devam edersen cevap vermiyecem haberin olsun umarim Dogru yolu sende bulursun.

bende bu arkadasın kafasından ıstıyorum DERHAL.
Tabi pasam Neyli Olsun SGADSFGDSAFH

Aynen Knk isim gucum yok Salliyorum Tabi Bi insan Yaraticidan ve Ahirtet hayatindan ve bu yuzden gunahlardan,haram olan seyleri yapmaktan korkamaz degil mi Dinine bagli olamaz degil mi

Ne guzel Kafaya herkesin Parayi gorunce dini unutup parayi sececegini herkesin dunyayi ve guzel bir hayata her seyden daha cok deger verecegini dusunmek (yada herkesi kendin gibi gormek)

Allah Sahittir ki Eger Zamanin'da isledigim gunahlardan,eksik olan ibadetlerimden vs. korkmasam ibadetimden suphem olmasa birak 20-30 sene sonrasini su an Obur dunyaya goc otmek ve bu Sinavdan kurtulmayi isterdim

Ama mesela senin gibi insanlar bu dunyada olabilidgince uzun sure ve zengin bir hayat yasamayi ister cunku dunya malina aldanmisiniz daha dogrusu aldanmisiz ben dahi her ne kadar korksamda zamninda gunahalr sledim ve islemekten korkmama ragmen hala isliyorum bagzen farkinda olmadan cunku bu icinde oldugumuz hayat bir sinav heleki gunumuzde neredeyse gunbah islememek cok zor oyle bir zamandayizki baksana sen bile Bir insanin cok iyi paralari,Torpili reddedebilecegine inanmiyorsun (Bu Arada Kesinlikle Torpille falan ovunmuyorum yanlis Anlasilmasin yazdiklarima bakarsan zaten gorursun)

Neyse Umarim kendimi ifade edebilmisimdir Normalde cevap vermeyecektim neden cevap verdim onu bile hatirlamiyorum ama bu kadar yazmisken silmekte istemedim Bundan Sonra laf atmaya veya aksini iddia etmeye devam edersen cevap vermiyecem haberin olsun umarim Dogru yolu sende bulursun.

Tabi pasam Neyli Olsun SGADSFGDSAFH
Sadece dinle alakası da yok karakter meselesi tamamen

Önündeki fırsatları değerlendirmeyip bizden fikir beklemen garip. Az mantık oturtsan olup bitenden bi haber olursun da işte.. bol şans diyelim.

Sadece dinle alakası da yok karakter meselesi tamamen
Ya kesinlinle haklisiniz Ahlak ve karakter meselesi Ayni Zamanda Ama daha Adama Dinime onem verdigimi Kul hakkinin en buyuk gunahlardan biri oldugunu Bu yuzden Cekindigimi yapmadigimi soyluyorum Yani buna inanmayan adama Karakter'ime Ahlakima ters bu yuzden reddettim desem Kim bilir ne der ADGASDFHGSDAFH

Önündeki fırsatları değerlendirmeyip bizden fikir beklemen garip. Az mantık oturtsan olup bitenden bi haber olursun da işte.. bol şans diyelim.
Onunde ki Firsat Derken ? Akrabalik vs. baglariyla Baskalarinin Hakkina Girmek mi veya Kumar siteleri gibi haram Sitelerin gelismesine mi yardimci olmak ?

Kusura bakma ama ben bunu Bir sans degil onumdeki Imtihan (Sinav) Olarak goruyorum

Ayrica ''Az mantık oturtsan olup bitenden bi haber olursun da işte..'' Dediginde Eger Kastettigin Her yerde torpilin vs. dondugu vs. gibi seylerse O onlari ilgilendirir herkes oyle diye bizde oyle olmak zorunda degiliz Bil diye soyluyorum Ahirette Herkes Kendi Hesabini verecek baskasinin kini degil.

Ayrica Cahil bir musluman degilim merak etme Cevermde Siyasett'te,Tarikatlarda,Dunyada vs. ne oluyor bitiyor farkinda olan birtiyim Ailesi musluman diye musluman olan ve kulakdan dolma bilgilerle hayatini surduren biri degilim Dini,Tarihi ve daha bir cok seyi arastiran dusunen mantik kuran biriyimDaha sizin bilmediginiz neler biliyorumda Neyse bos ver, yani nasil biri oldugumu kafasinda kimse kurmasin diye soyluyorum

Son düzenleme:
Geri