Yardım Forza Horizon 4 oyundan atıyor

terebayt

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,518
Arkadaşlar oyunu biraz oynuyorum (1-2 yarış yapacak kadar) sonra oyundan atıyor oyun HDDye kurulu ve gamepass ile yükledim yani crackli değil ve tekrar açınca oyuna giriyor
Sistem özelliklerim;
R5 2600
RX590 pulse
B450m S2h
240GB Apacer Panther SSD
1TB Samsung M3 Taşınabilir HDD (Oyun buna kurulu)
Frisby kasa ve PSU (Değiştiricem ama sorunun bundan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum çünkü sadece oyundan atıyor sistem kapanmıyor)

Konu hızlıca çözülsün diye etiketliyorum: @White Ravens @Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül @crazyreign @RevDeisDou @06ankaralı @Rambo_87 @Beyfendiiii6 @Fiery

Driver ve değerler ne?
Değerler derken? FPS sıcaklık falan ise benchmark yaptım ve o sırada atmadı driver de 20.8.1 (Diğer oyunlarda sorun yok)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Adamı oyundan atıyor ne değeri :D
Cidden değerler ne alaka anlamadım eğer işlemci sıcaklığından falan olsaydı direkt sistem kapanırdı.

Oyun yıllardır sorunlu. Ne desem yalan olur...

Driver kaynaklı olduğunu düşünmüyorum çünkü başka hiç bir sıkıntı yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eğer oyun sorunluysa o zaman yapacak bir şey yok böyle oynayacağım?
Sadece bunoyuna özelse.

Sadece bunoyuna özelse.
Aykut elmas vineleri der ki;
-Eeeeee?
+Bu gadar.

Cümle yarım kalmış devamı nerede? (bunu sorunca da aklıma instagramda anlatılan hikayeler geldi "Devamı @xxxxxxxx sayfasında" diye yazıyorlar gıcık oluyorum yazsana doğru düzgün hikayeyi)

Arkadaşlar oyunu biraz oynuyorum (1-2 yarış yapacak kadar) sonra oyundan atıyor oyun HDDye kurulu ve gamepass ile yükledim yani crackli değil ve tekrar açınca oyuna giriyor
Sistem özelliklerim;
R5 2600
RX590 pulse
B450m S2h
240GB Apacer Panther SSD
1TB Samsung M3 Taşınabilir HDD (Oyun buna kurulu)
Frisby kasa ve PSU (Değiştiricem ama sorunun bundan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum çünkü sadece oyundan atıyor sistem kapanmıyor)

Konu hızlıca çözülsün diye etiketliyorum: @White Ravens @Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül @crazyreign @RevDeisDou @06ankaralı @Rambo_87 @Beyfendiiii6 @Fiery
Başka bulamadın mı etiketleyecek?
Sorunu olan bir sürü insan var. Keriz mi o insanlar?
Sorunu sor ve çözülmesini bekle!

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,491
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri